Formació i informació

(articles 18 i 19 L31/1995, LPRL; 13 RD 363/2006)

Els i les treballadores tenim dret a una formació completa, apropiada, inicial, periòdica i gratuïta dels riscos per exposició laboral a l’amiant.

Alhora, tenim dret a la informació sobre les precaucions especials que porti a terme l’empresa dirigides a reduir al mínim l’exposició laboral a l’amiant. El dret a la informació és tant individual de cada treballador i treballadora, com col·lectiu, a través dels Delegats de Prevenció de CGT o les Seccions Sindicals de CGT.

Per tant, malgrat no tenir representació al Comitè d’Empresa, ni Delegades de Prevenció, com a treballadors i treballadores, i més encara com a Secció Sindical de CGT, tenim dret a ser informats/des individualment dels resultats de les avaluacions ambientals del nostre lloc de treball i de les dades de la nostra vigilància sanitària específica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>