Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicació
Darrer afegit : 28 de juny de 2019.
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 100
dissabte 7 de febrer de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitza la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació (XDIC), Universitat Oberta de Catalunya i l’Associació de Professionals de la Il·lustració a Catalunya.
Ser o no ser Charlie: un abans i un després per al dret a la informació? Després de l’atemptat mortal contra els humoristes de la Revista satírica Charlie Hebdó s’ha generat un debat sobre l’adscripció o no a la campanya “je suis charlie”. Usem les vies democràtiques per abordar el conflicte i les divergències com a forma de condemna del brutal atemptat: el debat, la reflexió i la llibertat d’expressió (...)
dilluns 12 de gener de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La projecció tindrà lloc dimecres 14 de gener, a les 18 h, al local de la CGT, plaça Imperial Tàrraco 1, edifici 2, planta 3a.
La CGT de Tarragona presenta el documental “No visquem més com esclaus” (“Na min zisoume sant Douli” en grec), a càrrec del seu director Yannis Youlountas Autogestió, cooperatives, ocupacions, economia solidària... La veu a les persones que participen en la resistència popular a Grècia, davant a les polítiques neoliberals. Des de les catacumbes gregues d’Europa, un murmuri recorre el continent (...)
divendres 12 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de CGT Catalunya
NO ENS DEIXAREM EMMORDASSAR El Govern de l’Estat espanyol torna, un cop més, a atemptar contra els nostres drets i llibertats. Aquesta vegada es tracta de l’aprovació avui al Congrès dels Diputats del projecte de Llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana, coneguda i molt millor denominada com a llei mordassa. Amb l’entrada en vigència d’aquesta llei, el Govern pretén tapar-nos la boca, (...)
divendres 12 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Secció Sindical CGT SEAT Martorell
JA TENEN "EL SEU" CALENDARI !!! Com cada any, tenim un calendari bàsic que ... bàsicament no serveix per a molt. el conveni col·lectiu i la ultraflexibilitat que tenim només ens assegura gener (els sempre signants ja han canviat abans, algun mes que era "definitiu"). La novetat; ens han donat algunes dades de previsions de producció per al 2015. La CGT no ho hem signat per diverses raons: (...)
dijous 11 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Federació Intercomarcal CGT Tarragona
Els darrers resultats obtinguts a les eleccions sindicals per part de CGT a Tarragona són els següents: TEQSA (Transports) - 3 delegats de CGT de 3 possibles (100% CGT) GRUPO NAVEC (Metall) - Eleccions Parcials- 3 delegats de CGT de 4 possibles (75% CGT) (ja teníem 7 delegats de 9) YELMO CINES (Espectacles) - 1 delegat de CGT d´1 possible (100% CGT) CINES TARRACO (Espectacles) - 1 delegat (...)
dimecres 26 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat de la Federació Comarcal de CGT a l’Anoia
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sentència de nou a favor de la Plantilla de Mecaplast Ibèrica (Anoia) Companys i Companyes, la ineptitud de la Direcció de Mecaplast no té límits, la sentència condemna a reposar directament al SPEE, l’import de les prestacions d’atur percebudes pels treballadors, a més de cobrir els honoraris de la lletrada impugnant. Cap recurs de cassació? si! però (...)
dimecres 5 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de CGT Catalunya
Cap prohibició, cap límit de decisió, també el 9N La CGT està a favor del dret d’autodeterminació de les persones, de la lliure decisió en organitzar-se en comunitats i de federar-se sota els principis de la col·laboració, la solidaritat i l’autogestió. Aquests drets no estan supeditats a cap constitució ni a cap llei formulada amb l’únic objectiu de perpetuar l’estat-nació i l’estabilitat de la (...)
dimecres 22 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Taula rodona: La democratització dels mitjans de comunicació a Catalunya, el 22 d’octubre
Manifest i Decàleg de la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació La Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació ha preparat per a la seva presentació pública el pròxim 22 d’octubre, una proposta de decàleg i de manifest per tal que serveixin com a eina de treball i siguin debatuts i ratificats en la primera assemblea que l’entitat faci després d’aquest acte. Al decàleg (...)
dijous 9 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Seccions Sindicals del Transport Sanitari i Emergències de la CGT Catalunya
Des de la CGT ens sembla indignant la situació que venim suportant per part de les empreses del sector en aquest sobre la situació en Salut Laboral, al negar-se la neteja i la desinfecció de les peces de treball, incomplint la normativa de prevenció de Riscos Laborals, amb incompliments reiterats d’inspeccions de treball presentades per CGT (CGT Ambulàncies Domingo, CGT Ambulàncies Condal, CGT (...)
dijous 9 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Secció Sindical CGT Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)
Trampes als pressupostos La història és per a recordar-la... per a poder-la revertir. I la CGT som dels que no oblidem! “A què estàs disposat a renunciar?”... Recordeu d’on va sortir i com moltes hi vàrem batallar en contra i a contracorrent? Totes i tots hem après moltes lliçons de la lluita conjunta i compromesa d’aquests darrers mesos i anys, tant des del sindicalisme combatiu com des dels simples (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 100
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid