Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT i la seva actuació sindical
Darrer afegit : 27 de gener de 2015.
0 | 10 | 20
dimarts 22 de juny de 2010 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A la Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya li han admès a tràmit un recurs presentat a la sala Contenciós-Administratiu Secció Segona del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, contra el conegut com "Decretazo" de la Generalitat de Catalunya o amb el nom tècnic de "contenció de la despesa i en matèria fiscal per a la contenció del dèficit", (Decret Llei 3/2010 de 29 de maig) que rebaixa els (...)
dimarts 22 de juny de 2010 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Amb molt treball, amb coherència, amb lluita i amb honradesa constatem en la CGT-RTVE que cada vegada hi ha més treballadors que es van adonant que deixar els seus assumptes a les mans de buròcrates no porta res més que a un nou retrocés en les condicions de treball de tots. L’única resposta efectiva que hem inventat els treballadors fins ara és ORGANITZAR-SE i LLUITAR i la CGT és una eina per a (...)
dilluns 23 de febrer de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
En el present any ens trobem amb que davant la crisi econòmica i l’escenari d’una inflació reduïda i fins i tot auguris sobre possibles escenaris deflacionistes, les empreses, en el marc de l’actualització de les retribucions salarials establertes en els convenis col·lectius i lligades a l’Increment de Preus al Consum (IPC), és a dir, lligades a l’actualització respecte a l’IPC previst per a l’any (...)
dimecres 28 de febrer de 2007 ,  per  Coordinació del Catalunya
De nou aquest pacte repeteix els objectius dels anteriors: contenir les pujades dels salaris per sota de l’IPC real i aprofondir encara més si cap en la “flexibilitat” i “competitivitat” a costa del salari i dels drets dels treballadors i treballadores. Sembla que allò que l’AINC 2007 anomena “processos de reestructuració”, i que els altres considerem Expedients de Regulació d’Ocupació o Modificacions (...)
dimarts 20 de febrer de 2007 ,  per  Coordinació del Catalunya
És aquesta reforma el segon eix sobre el qual gira la política socio-laboral del Govern socialista, sent el primer la Reforma Laboral aprovada el passat mes de maig. Així, s’endureixen les condicions generals dels treballadors per a accedir a una pensió, a més d’incentivar la permanència en el treball més enllà dels 65 anys. Más específicament, i respecte al període de cotització mínima per a tenir (...)
dilluns 8 de gener de 2007
La CGT no és una organització de “professionals” del sindicalisme, ni ha de ser-ho, per això la seva capacitat per a dinamitzar i coordinar es veu limitada per la disponibilitat del treball militant dels companys/es. Els companys/es que tenen càrrecs de responsabilitat en l’organització es troben amb infinitat de problemes per a desenvolupar el seu treball, però també és cert que alguns no volen (...)
diumenge 7 de gener de 2007
Que el creixement a través de les Eleccions Sindicals es converteixi en un objectiu de la nostra organització, seria un pas extremadament perillós que ens faria perdre gran part del nostre caràcter llibertari. Les eleccions sindicals són un mitjà, no un fi. La confiança de ciutadans i ciutadanes s’obté a base de treball i credibilitat, caure en el joc indiscriminat de la resta de centrals sindicals (...)
0 | 10 | 20
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid