Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT i la seva Acció Social
Darrer afegit : 21 de juny de 2015.
0 | 10 | 20 | 30 | 40
dimecres 5 de desembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des de Rubí veiem la necessitat de la creació d’un grup de Jovent LLibertari amb la idea que afiliats i afiliades de la CGT i no afiliades s’uneixin com moviments llibertaris per a realitzar accions conjuntes. Amb aquest motiu s’obre l’espai del local cultural CGT tots els diumenges, amb la idea d’organitzar activitats, xerrades, debats, assemblees llibertàries i obreres, projeccions de (...)
dimarts 4 de setembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des del grup de Jovent Llibertari, amb el suport de la Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya, fem una crida a tota la militància juvenil de la CGT de Catalunya, estigui o no organitzada, i als/les joves que hi puguin estar interessades, per assistir a la Trobada de Joves que tindrà lloc el dissabte 8 de Setembre al local de la Federació Local de Terrassa de la CGT, situada al carrer (...)
dilluns 7 de novembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des del grup de Joves de la CGT de Reus, organitzats ara amb el nom de Joves Llibertaris, hem fet una proposta a Acció Social a nivell de Catalunya per tal de crear i coordinar un grup de joves de la CGT a nivell català. Amb aquesta proposta volem donar resposta a la dificultat que ens trobem avui dia per incorporar gent jove al nostre sindicat i realitzar un treball conjunt de i per a joves (...)
dijous 23 de juny de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Continuant amb l’edició de materials genèrics per a l’Organització, tal com vam fer amb la Campanya contra l’energia nuclear, s’han editat aquests materials contra la precarietat i contra la guerra, que s’han distribuit a totes les Federacions Locals de la CGT. Posem a la vostra disposició el material gràfic per al seu ús lliure per part dels ens de la Confederació. Adjuntem els dissenys en català. (...)
dijous 19 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
La CGT de Catalunya vol manifestar el seu recolzament a totes aquelles persones que des de fa dies han ocupat els carrers per lluitar contra la dictadura del capital. Començant per la Puerta del Sol de Madrid, Plaça Catalunya de Barcelona i seguint per altres acampades i assemblees populars a Terrassa, Tarragona, Lleida i altres ciutats, aquests dies s’està refermant que les places i els carrers (...)
dilluns 9 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
La CGT organitza del dimecres 6 al diumenge 10 de juliol a Ruesta (Saragossa) l’Escola Llibertària d’Estiu, que tindrà com a eix central "Militància i Participació per a la Transformació Social". Als matins es treballarà, debatrà i reflexionarà al voltant del tema central i per les tardes es realitzaran diferents tallers: prostitució, renda bàsica, joves, ràdios lliures, acció social, etc., que (...)
dimarts 26 d'abril de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Diivendres 6 de maig de 2011 Xerrada i sopar: La repressió de l’Estat Espanyol a les lluites de classe i d’emancipació nacional La Secretaria d’Acció Social de la CGT de Ponent, conjuntament amb l’Assemblea de Joves de Lleida i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, us convida als actes que es duran a terme el proper dia 6 de maig a les 19 hores que giraran entorn de la repressió política (...)
dimarts 19 d'abril de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Eix transversal per treballar als matins: EXCLUSIÓ SOCIAL: MÉS QUE POBRESA DIA 21 de JULIOL, a partir de les 11 h 1.- Els Barris com màquines d’exclusió, front a espais de convivència i reconciliació social ,...( dinamitza i introdueix gent de Baladre) DIA 22 de JULIOL, de 10 a 14 h 2.- El Medi Rural com a espai de mercat, enfront de llocs per viure i terra per a l’alimentació de la humanitat, (...)
dilluns 18 d'abril de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Fa 10 anys que va desaparèixer a l’estat espanyol el servei militar obligatori, eliminant l’obligatorietat de realitzar 9 mesos de mili o de Prestació social substitutòria. Lluny, molt lluny, de ser el regal d’un govern comprensiu, va ser el fruit d’una campanya de desobediència civil portada a terme per milers de persones al llarg de gairebé 30 anys, ja des de principis dels anys 70. Hem de ser (...)
diumenge 17 d'abril de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Aquest any 2011 la CGT organitza la seva Escola Llibertària d’Estiu, amb el tema central de "Militància i Participació, Què està passant?". Es desenvoluparà, per descomptat, al poble de Ruesta (Saragossa). I tindrà lloc del dimecres 6 al diumenge 10 de juliol. Als matins es treballarà, debatrà i reflexionarà al voltant del tema central i per les tardes es realitzaran diferents tallers: prostitució, (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid