Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Documentació i estudis
Darrer afegit : 21 de febrer de 2013.
0 | 10 | 20 | 30
dijous 20 de desembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Les universitats de l´estat espanyol, entre les més cares d’Europa
Espanya forma part del grup de vuit països de la UE on la matrícula pot costar 2.000 euros o més. Un informe de l’Observatori del Sistema Universitari realitza una comparativa a nivell europeu dels preus de les matrícules amb unes dades que l’Estat no va voler facilitar a la Comissió Europea. Les taxes universitàries espanyoles se situen entre les més elevades del continent. Els graus universitaris (...)
dimecres 19 de desembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Arrenquem de l’oblit la història de les cooperatives obreres del barri Us convidem aquest dijous 20 de desembre a les 19h a La Casa de la Barceloneta (C/ Sant Carles, 6) a la presentació de Memòria Cooperativa de la Barceloneta, projecte de recerca sobre les antigues cooperatives obreres del barri que s’ha basat en la recuperació i enregistrament de la memòria viva i en l’exploració de l’extens fons (...)
dimecres 5 de desembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Butlletí L’Esquerda - CGT Ensenyament
1. Recentralització del currículum per «tornar al bàsic». Augmentar el percentatge de continguts establerts pel Govern central que fixarà el 65% dels currículums escolars en els territoris que tinguin llengua cooficial i el 75% en aquelles que no la tinguin (actualment, és el 55% y el 65%, respectivament); així com les competències bàsiques i els criteris d’avaluació. Reduir el nombre d’assignatures i (...)
divendres 30 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
L’executiu no pagarà aquest 2012 als pensionistes la pujada de la inflació, que és del 2,9%. Totes s’incrementaran un 1% el proper any, com ja s’havia anunciat, però les més baixes ho faran un 2% JOAN FAUS Madrid | 30/11/2012 La ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, ha anunciat aquest divendres que les pensions de menys de 1.000 euros s’apujaran un 2% el proper any mentre que la resta ho faran només un 1%, (...)
dilluns 26 de novembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Gasto Militar 2013: no hay crisis para lo militar Pressupost Ministeri de Defensa: 6.913’65 milions de € Despesa Militar: 28.897’54 milions de € 7’61 € de cada 10 ocults Despesa per persona: 614’8 € Despesa militar diària: 79’17 milions de € Deute militar: 31.000 milions de €. Índex de l’estudi de 46 pàgines realitzat pel col·lectiu antimilitarista Utopia Contagiosa: 1.- Tabla Gasto Militar (...)
dimecres 21 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Document del Sindicat Federal Ferroviari de CGT
Document "La nostra alternativa de ferrocarril públic i social" En el SFF‐CGT hem mantingut durant anys un projecte de defensa del ferrocarril que ha tractat de transcendir els aspectes purament sindicals, incloent en els nostres plantejaments el concepte d’un servei públic que ha d’estar a l’abast de tots i orientat al servei de la societat, i una manera de transport amb avantatges socials i (...)
diumenge 18 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Requereix al jutjat, amb fonaments jurídics, la paralització de l’execució hipotecària fins la modificació de la llei processal pel Govern o que el Tribunal de Justícia de la UE resolgui la qüestió prejudicial sobre el sistema d’execució hipotecari espanyol. El Consell General de l’Advocacia Espanyola ha posat a disposició de tots els ciutadans afectats per execucions hipotecàries i les associacions de (...)
dimarts 13 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Recomanacions legals i consells bàsics per fer front a la repressió
GUIA ANTIREPRESSIVA CGT CATALUNYA VAGA GENERAL #14N 2012 Guia antirepressiva vaga general #14N 2012 from CGT Catalunya Més informació: Secretaria d’Acció Social CGT Catalunya EMAIL: accio.social@cgtcatalunya.cat Telèfon: 692 057 591 Secretaria de Jurídica CGT Catalunya EMAIL: s-juridica@cgtcatalunya.cat Telèfon: 692 057 (...)
diumenge 11 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La presidenta de l’ECAS denuncia que aquesta situació vulnera els drets fonamentals de les persones
Més pobres, més solidaris Les iniciatives solidàries privades augmenten davant les retallades de les administracions Ciutadans sense recursos fan cua per recollir el sopar calent que BarcelonActua els ofereix cada dijous a la Rambla del Raval (Carmen Secanella): Leopoldo Gallego té 57 anys i és pintor. O més aviat, era. Ara, és un "supervivent" que els dijous a la tarda s’acosta a la Rambla del (...)
dissabte 10 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
0 | 10 | 20 | 30
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid