Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Sector Social CGT Catalunya
Darrer afegit : 11 d'agost de 2017.
0 | 10 | 20 | 30 | 40
dijous 5 de desembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Suspensió de la negociació del Conveni Acció Social : El passat 29 d’octubre les patronals van proposar a la taula negociadora un " aturada en les negociacions" sense concretar un termini per a la represa de les mateixes . En aquest moment els principals assumptes en què no hi havia conincidència eren els següents : Congelació salarial . La patronal ho planteja com una cosa innegociable . Els (...)
dimarts 5 de novembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat de Sector Social de CGT Catalunya i la sentència favorable
El passat 22 de juliol es va celebrar el judici per la denúncia interposada contra les Filles de M ª Auxiliadora com a gestores del CRAE Llar Les Vinyes per l’incompliment de la seva obligació de lliurar el calendari laboral anual en els terminis i amb el contingut que marca el conveni d Acció Social amb infants , joves ... El passat 28 de setembre se’ns va comunicar la sentència favorable a les (...)
dimarts 22 d'octubre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Les entitats socials alerten que la pobresa energètica ja afecta al 13% de la població
Gairebé un milió de persones no podrà encendre la calefacció aquest hivern a Catalunya perquè no la poden pagar, una pobresa energètica que ja afecta més del 13% de la població, segons les entitats socials, que temen que aquest tipus de pobresa segueixi en augment. Per denunciar aquesta situació, diverses entitats socials, entre elles Ecoserveis, Xarxa per a la Sobirania Energètica, Alternativa (...)
dimarts 22 d'octubre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Els nous informes econòmics pressupostaris enviats a Brussel·les i la reforma de l’Administració que promou el Govern espanyol i que s’està debatent al Congrés han deixat aquesta setmana diferents focus de polèmica encesos davant els ajustos que proposen. Un dels sectors més afectats és el dels serveis socials, que s’oposen fermament als canvis proposats perquè suposaran, segons ells, la desaparició de (...)
dimarts 3 de setembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Divendres 6 de setembre a les 18h a Via Laietana, 18, 9a de Barcelona, convoca el sector Social de CGT Catalunya
Companyes i companys que treballeu al Sector Social de Catalunya, El divendres 6 de setembre us convoquem a una nova assemblea del Sector social de CGT a les 18h. Com sempre, serà una assemblea oberta a tots/es les/els professionals del sector que vulguin sumar-se a la mateixa. Ordre del dia: Situació de la negociació del Conveni d’Acció Social. Breu radiografia del Sector (retallades, (...)
dimarts 18 de juny de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informe del Sector Social de CGT Catalunya
Anàlisi de la negociació del Conveni d’Acció Social de Catalunya Informe del Sector Social de CGT Catalunya: Al setembre de 2012 la patronal va denunciar el conveni d’Acció Social, iniciant-se així el procés de negociació del nou conveni que ha de substituir al que expirava el 31 de desembre. No obstant, el conveni segueix vigent el temps que duri la negociació (en virtut del art .5 del mateix) i (...)
dissabte 27 d'abril de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Suprimir els serveis socials dels ajuntaments deixarà sense protecció a 200.000 persones Un total de nou organitzacions de treballadors, empreses, sindicats, científics i usuaris s’han unit per exigir al Govern que mantingui la competència dels serveis socials que actualment ostenten els ajuntaments ja que, segons afirmen, si es priva les entitats locals d’aquesta responsabilitat, 200.000 persones (...)
dilluns 18 de març de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El futur econòmic i les condicions de treball marquen el debat sobre el model d’acció social i comunitària
Miguel Martín - Setmanari Directa “S’ ha jugat massa amb el component vocacional del nostre treball per normalitzar abusos que, en qualsevol altra professió, serien inacceptables”, afirma Mario, nom fictici d’un treballador d’un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) que prefereix preservar l’anonimat. “He arribat a escoltar frases com: tu per què estàs aquí, per diners o pels xavals?, per (...)
dilluns 4 de març de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La denúncia fou a instància del Sector Social de CGT Ensenyament
El síndic reprova la DGAIA per la manca de seguretat en el transport de menors tutelats, a instància del sector Social de CGT Ensenyament Arran d’una denúncia presentada per la Federació d’Ensenyament de CGT, el Síndic "suggereix al Departament de Benestar Social i Família que revisi els condicions d Seguretat en el transport d’infants en centres Dependents de la Direcció General d´Atenció a la (...)
dimecres 30 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Sector Social. Enllaços d´interès Assemblea de Treballadors i Treballadores d´Acció Social Girona Casal de Joves de Lleida Coordinadora Laboral i Suport Mutu del 15M (Barcelona) DASC- Defensem l´Acció Social Comunitària i DASC Facebook Marea Taronja Marea Taronja Alacant Marea Taronja Lleida Prosocial Mallorca Sector Social CGT Catalunya E-mail: sectorsocial@cgtcatalunya.cat (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid