Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Àrea d’Immigració
Darrer afegit : 3 de setembre de 2018.
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
dimarts 16 de febrer de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Redacció: Gabinet d’Estudis i Gabinet Jurídic Confederal. Continguts: Tramitació de la Llei - Instruments de desenvolupament - Estructura de la Llei - Quadre comparatiu amb les principals modificacions - Conclusions - La nostra posició com CGT. INTRODUCCIÓ: La nostra pretensió és analitzar la recent reforma de la Llei d’Estrangeria, des d’una posició crítica, tant des del nou articulat (el que es (...)
dilluns 15 de febrer de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
A partir d’ara els immigrants ’sense papers’, els seus advocats, els fiscals, i fins i tot els jutges, no coneixeran com aplica i interpreta la Policia la nova Llei d’Estrangeria. El Ministeri de l’Interior ha dictat una circular (número 1/2010 de la Comissaria General d’Estrangeria) en la qual ordena que els expedients d’expulsió es tramitin «el més aviat i en el temps mínim imprescindible»... però (...)
divendres 22 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Es tracta d’una reacció desproporcionada, que vulnera principis bàsics del Dret penal i que, quan criminalitza la pobresa, és una reacció tremendament injusta. Des de llavors són incomptables les veus que han fet seva aquesta causa: professors d’Universitat, jutges, fiscals, advocats, associacions, ciutadans i nombrosos professionals del món cultural i artístic i titulars de drets de propietat (...)
dimarts 12 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Organitzat pel Grup d’Aprenentatge Col·lectiu de Lleida (GAC)
Presentació El món àrab ha esdevingut protagonista de les nostres vides. Massa sovint els mitjans de comunicació ens parlen de morts, d’enfrontaments, de conflictes que tenen a veure amb la gent i els pobles d’aquesta regió. En els nostres pobles i barris, tenim nous veïns i veïnes, vinguts de diferents parts d’aquest món que, més enllà dels tòpics, esdevé per tots nosaltres un gran desconegut. Des del (...)
dilluns 11 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Considera que s’infringeix l’ordenament jurídic i es vulneren el drets de les persones
Davant la barbaritat que l’Ajuntament de Vic vol tirar endavant amb els nous criteris per empadronar-se a la ciutat, s’han produït noves reaccions i comunicats de diverses organitzacions, del Ministre de Treball i de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Per situar-vos en el tema podeu anar a la noticia publicada en el web de CGT Catalunya el 6 de (...)
diumenge 10 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una forta persecució d’immigrants s’ha deslligat des el passat dijous 7 de gener en la petita localitat de Rosarno, al sud d’Itàlia, provocant desenses de ferits i detinguts. Els immigrants, procedents majoritàriament d’Àfrica, s’han rebel·lat contra els continus atacs racistes que vénen sofrint pels habitants de la zona, i contra les penoses condicions laborals i humanitàries que han de suportar durant (...)
dimecres 6 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Vic exigirà el permís de residència o treball als immigrants que s’hi vulguin empadronar i delatarà els immigrants sense papers quan intentin empadronar-se
L’ajuntament de la ciutat de Vic, governat per CiU-ERC-PSC, ha pres la decisió de negar-se a empadronar els immigrants que no tinguin el permís de residència. A partir d’ara, quan una persona immigrant s’hi vulgui empadronar, li demanaran el permís de residència. En cas de no tenir-lo, disposarà de tres mesos per a presentar-lo, al termini dels quals, si no ho ha fet, serà denunciat a la Policia (...)
divendres 25 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
De l’11 al 23 de gener de 2010.
Arrels: Cultures d’anada i tornada 2nes Jornades de les Dues Ribes Situació i activisme de la dona magribina Reus, de l’11 al 23 de gener de 2010 Amb aquestes Segones Jornades de les Dues Ribes volem centrar-nos en la situació actual de la dona magribina, les seves realitzacions, la seva vida quotidiana, el seu activisme, les seves problemàtiques, a través d’un seguit d’actes: un debat sobre (...)
dissabte 19 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
La CGT de Ponent denuncia la mort dels companys senegalesos del passat dimecres al barri de la Bordeta. Dues persones originàries de Senegal van morir a primera hora de la tarda del dimecres 16 de desembre, intoxicades per un braser en una torre abandonada situada al carrer Hostal de la Bordeta, número 103, de Lleida. Titllar-ho d’assassinat seria demagog si davant no tinguéssim una llei (...)
dijous 17 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Llei 2/2009 de reforma de la Llei orgànica de Drets i Llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social"
Adjuntem Llei 2/2009 de reforma de la Llei orgànica de Drets i Llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social que es va publicar al BOE el dia 12 de desembre, altrament dita Ley Orgánica 2/2009, de 11 de diciembre, de reforma de la Ley Orgánica 4/2000, de 11 de enero, sobre derechos y libertades de los extranjeros en España y su integración social, el nou "regal" del govern per (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid