Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50
diumenge 24 d'octubre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
A les 15 h. a la plaça de la Catedral de Barcelona
EL VATICÀ NO ESTÀ EN CRISI 1.100.000€ EN SEGURETAT I ORGANITZACIÓ !! 200.000€ A CÀRREC DE LA GENERALITAT PER AL CENTRE DE PREMSA !! I ENS PARLEN DE CRISI La CGT de Barcelona surt al carrer davant el que considera una burla cap a la societat amb motiu de la visita del Papa a la nostra ciutat. Els poders imposats pretenen que donem la benvinguda en la nostra ciutat a qui des de la Santa (...)
diumenge 24 d'octubre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
LES DONES NO T’ ESPEREM!!! Diumenge 7 de novembre MANIFESTACIÓ a les 11h a la Pça. Universitat de Barcelona. Nosaltres, dones feministes de Catalunya, manifestem EL NOSTRE REBUIG i LA NOSTRA INDIGNACIÓ per l’arribada del Sr. Ratzinger al nostre país i a la nostra ciutat. NI L’ESPEREM NI LI DONEM CAP BENVINGUDA. LA SEVA PRESÈNCIA ENS VIOLENTA! NO LI RECONEIXEM CAP AUTORITAT, NI POLÍTICA NI MORAL (...)
dimecres 20 d'octubre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’acció ha estat recolzada per la campanya "Jo no t’espero" i Dones feministes contra el Papa.
Aquest dimecres 20 d’octubre a les 12h. s’ha portat a terme a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, una roda de premsa en relació a la convocatòria d’una vaga d’autobusos per part de la Secció sindical de CGT contra la visita del Papa a Barcelona. La vaga s’ha previst per al mateix diumenge 7 de novembre, coincidint amb la visita del pontífex a Barcelona. La vaga, que serà de 24 hores, ja ha estat (...)
dijous 14 d'octubre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una vegada més diverses institucions públiques es dobleguen davant del poder que encara avui continua gaudint l’Església Catòlica
POSICIONAMENT DE LA LLIGA PER LA LAÏCITAT DAVANT EL TRACTE PRIVILEGIAT A LA VISITA DEL Sr. RATZINGER La Lliga per la Laïcitat vol manifestar la seva disconformitat amb el tractament que les diferents institucions públiques atorguen a la visita que el Sr. Ratzinger farà a Barcelona per consagrar la Sagrada Família. Malgrat que es tracta de la visita d’un líder espiritual per tal de realitzar actes (...)
dijous 14 d'octubre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Sectors de la societat civil magribina reivindiquen el dret a no seguir el dejuni durant el Ramadà
A uns dies del final del passat Ramadà diversos moviments procedents de la societat civil magribina reivindicaven el dret a no dejunar. Sota el paraigües del respecte a les llibertats individuals i en nom de la llibertat de consciència, el debat es va estendre durant el mes de Ramadà liderat per MALI (Moviment Alternatiu per la Llibertats Individuals) al Marroc i per SOS LIBERTÉS a Algèria. La (...)
diumenge 10 d'octubre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Feministes, gais i lesbianes, entitats laiques i d’esquerres, okupes, sindicats, catòlics crítics i col·lectius de gent jove, entre d’altres, ja s’estan organitzant per preparar actes en contra de la visita del pontífex. De moment ja s’ha acordat una concentració unitària el dia 4 de novembre a la plaça de Sant Jaume, sota el lema "Jo no t’espero", que ja es va utilitzar a València durant la visita del (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50
Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid