Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50
dimarts 12 de juny de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des de fa anys a la nostra societat moltes persones intenten, infructuosament, que els sigui reconegut el seu desig d’abandonar la fe catòlica en la que van esser inclosos, sense el seu consentiment, es a dir apostatar, i a que els sigui reconegut per l’església. Malauradament els diferents bisbats han posat totes les través possibles per evitar el que es un dret humà fonamental: la llibertat de (...)
dimarts 22 de maig de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Les retallades no afecten al clergat, que guanya influència amb el govern del PP
MARC RUDE - Setmanari Directa 11.000 milions d’euros de diner públic aniran a parar aquest any a les mans de l’Església Catòlica. Segons el còmput que ha presentat la plataforma Aliança per una Europa Laica, les diferents administracions de l’Estat Espanyol sufragaran les activitats de la institució clerical amb una xifra que triplica la partida pressupostària destinada a educació i cultura i supera (...)
dimarts 31 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dijous 2 de febrer a les 12 del migdia davant l’Arquebisbat de Tarragona es realitzarà una concentració de rebuig a les declaracions de l’arquebisbe Jaume Pujol als Matins de Tv3 en un to clarament homòfob i masclista. Han estat nombroses les reaccions del teixit social rebutjant en forma de comunicats i accions per Internet aquest fet, però serà aquest dijous quan la gent es trobi cara a cara amb (...)
dijous 1 de desembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Concentracions de rebuig a les concentracions de les organitzacions Hazte Oir i Derecho a la Vida.
Les organitzacions Hazte Oir i Derecho a la Vida, com a promotors, i altres grups dins la Plataforma Catalunya Vida Sí (Foro Catalan de la Familia, E-Cristians, Cruz de S. Andrés, Asociación Víctimas del Aborto), on hi conviuen una àmplia gamma de grups antiavortistes i d’ultradreta, pretenen tornar a organitzar concentracions mensuals. Aquest cop davant l´Hospital de Sant Pau de Barcelona el 25 de (...)
dilluns 31 d'octubre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Entrevista a Ángeles Ramírez, autora del llibre "La trampa del velo", i un article seu sobre el tema
“El burca és una excusa per regular l’espai públic” Antropòloga especialista en el món musulmà i en les dones marroquines, va fer el seu primer treball de camp a Argentona i Mataró. Ha escrit el llibre ‘La trampa del velo’ (Ed. Catarata). A què respon el títol ‘La trampa del velo’? La veritat és que hauria de dir les trampes, en plural, perquè en el debat sobre la regulació del vel sempre es parla dels (...)
dissabte 24 de setembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article d’opinió de Xavier Montanyà
El govern català pensa a prohibir la burca i el nicab als espais públics. No té pressa, diuen, perquè hi ha poques dones que en portin. No és per motius religiosos, ni culturals, diuen, sinó de seguretat. Bé. En realitat, associar el vel d’elles amb la seguretat nostra, posa els musulmans sota sospita. Ciutadans!, el poder ens informa que els moros són una amenaça potencial. Per dissimular també (...)
diumenge 28 d'agost de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Entrevista a Gianluigi Nuzzi, periodista i autor del llibre "Vaticano S.A."
"Vaticano S.A." desvetlla una trama de comptes secrets i comissions a polítics. L’Institut d’Obres Religioses (IOR), l’anomenat Banco Vaticano, es troba en el centre d’una investigació judicial que porta a terme un tribunal de Roma. A l’octubre de 2010, una sentència va ordenar l’embargament de 23 milions d’euros al considerar que el IOR havia violat les obligacions de les normes antiblanqueig en (...)
dimarts 16 d'agost de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Que viene el rey, (papa) sacad la mierda de la ciudad ..." Com molt irònicament el grup Reincidentes denunciaven l’actitud dels alcaldes quan un alt dirigent d’estat visita la seva ciutat, així denunciem des de CGT la visita del jerarca catòlic a la capital del Regne. Rebutgem aquesta visita pel fons (la conferència episcopal l’aprofitarà mediàticament per seguir divulgant la seva ideologia (...)
dimecres 6 de juliol de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Manifest davant la visita de Ratzinger a Madrid a l’agost 2011
A pocs mesos de les visites a Santiago i Barcelona, ​​el Sr Ratzinger-Benet XVI per als catòlics-, lluitant en la seva idea de "reconquerir" un país que veu allunyar-se de les seves propostes morals i religioses, torna ara a Madrid. Des del punt de vista del laïcisme i de la democràcia, res caldria objectar a la reunió d’un pastor espiritual amb els seus seguidors. És evident que, tot i l’ambigüitat (...)
dilluns 14 de març de 2011 ,  per  webcat
Article d’opinió de José Antonio Gutiérrez D.
En un article anterior, deia que els successos que avui sacsegen el món àrab són tan rellevants com aquells que van sacsejar el món el 1989 [1]. No només hi ha paral.lelismes que puguin fer-se per l’extensió i la profunditat del malestar en una àmplia zona geogràfica: també ho són, perquè aquest remolí de fúria popular posa en qüestió una determinada arquitectura geopolítica que es creia sòlida com l’acer. (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid