Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40
dimecres 21 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La Generalitat ha aprovat prospeccions per fractura hidràulica a finals de setembre a un bon número de municipis
Durant el mes de setembre una empresa denominada MONTERO ENERGY CORPORATION S.L. ha presentat una sol·licitud a la Generalitat de CaTalunya per fer prospeccions d’hidrocarburs (en concret de gas) per fractura hidràulica ("fracking") a dues grans zones de Catalunya, i que l’empresa peticionària ha anomenat Darwin (centrada a la Segarra) i Leonardo (centrada a la comarca d’Osona). En concret els (...)
dilluns 5 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Llistat de seus, adreces i formes de contacte amb les diferents federacions locals i comarcals de la CGT de Catalunya.
divendres 31 d'agost de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Entrevista del setmanari El Triangle
Entrevista a Àngel Bosqued, Secretari General de CGT Catalunya: Vostè és un dels primers dirigents sindicals que prové de la banca, la principal responsable de la crisi. Com ho ha viscut? La culpa recau en els bancs per les pràctiques abusives que han comès mitjançant les hipoteques i les participacions preferents. Però també recau en les companyies asseguradores, les quals s’han enriquit (...)
dijous 17 de maig de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Manifest #26MaigVic PER LA COHESIÓ SOCIAL, ATUREM EL RACISME El racisme és la doctrina que propugna la desigualtat de les races humanes, en virtut de la qual se’n justifica la discriminació, la segregació social, l’explotació econòmica, etc. Així, les persones, partits polítics i governs que mantinguin actituds racistes estan generant directament un clima de crispació i de conflictivitat que fa (...)
dimecres 10 de novembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Xerrades a Vic, Granollers, Barcelona i Reus. Concentració antifeixista el 21 a Barcelona
La plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme es va estenent pel territori, a les portes de la manifestació antifeixista convocada per al 20 de novembre a Barcelona. Per als dies previs hi ha convocades xerrades de presentació a Vic, Barcelona, Granollers i Reus, i per al dia 21 hi ha convocada una concentració antifeixista a la plaça d’Espanya de Barcelona, en protesta per l’acte que (...)
diumenge 26 de setembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
A Vic tindrà lloc una manifestació per al 29 de setembre, en el marc de la vaga general contra la reforma laboral. La protesta sortirà a les 12 del migdia de la plaça de l’Estació de Vic. El lema serà "Rebentem el capitalisme! Autogestió obrera!" Convoquen la manifestació diferents col·lectius, associacions i sindicats alternatius presents a la comarca: la CGT-Correus Osona, la Torratxa, la (...)
dijous 20 de maig de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
TOTS SOM PERSONES Contra el racisme i la xenofòbia Concentració a la Plaça Major de Vic, dissabte 29 de maig, a les 17 h. L’Assemblea Papers i Drets per a Tothom organitza autobusos des de Barcelona per assistir-hi, a un preu d’entre 5 i 6 € per persona anada i tornada, si esteu interessades en anar-hi, escriviu a: papelesparatodosytodas@yahoo.es Manifest TOTS SOM PERSONES CONTRA EL RACISME (...)
divendres 16 d'abril de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des del 16 de març s’està portant a terme un calendari de mobililtzacions dels treballadors i treballadores de Correos a totes les províncies de l’estat espanyol, contra "l’apagada postal" a Correos, en lluita contra la futura liberalització prevista per al 1 de gener del 2011. Les mobilitzacions estan convocades per CGT, SL, CCOO, ESK, STAS i CSIF, en forma d’aturades i concentracions, amb uns (...)
dilluns 11 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Considera que s’infringeix l’ordenament jurídic i es vulneren el drets de les persones
Davant la barbaritat que l’Ajuntament de Vic vol tirar endavant amb els nous criteris per empadronar-se a la ciutat, s’han produït noves reaccions i comunicats de diverses organitzacions, del Ministre de Treball i de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Per situar-vos en el tema podeu anar a la noticia publicada en el web de CGT Catalunya el 6 de (...)
dimecres 6 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Vic exigirà el permís de residència o treball als immigrants que s’hi vulguin empadronar i delatarà els immigrants sense papers quan intentin empadronar-se
L’ajuntament de la ciutat de Vic, governat per CiU-ERC-PSC, ha pres la decisió de negar-se a empadronar els immigrants que no tinguin el permís de residència. A partir d’ara, quan una persona immigrant s’hi vulgui empadronar, li demanaran el permís de residència. En cas de no tenir-lo, disposarà de tres mesos per a presentar-lo, al termini dels quals, si no ho ha fet, serà denunciat a la Policia (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid