Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40
dimecres 4 de desembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A càrrec de Desiderio Martin (Gabinet d’Estudis Confederal CGT)
LES PENSIONS DEL FUTUR INMEDIAT Ronda de xerrades organitzada per CGT Catalunya, a càrrec de Desiderio Martín (Gabinet d’Estudis Confederal) VIC Dimarts 10 desembre a les 18:30h Centre Cívic Can Pau Raba, C/Raval Cortines 24 TÀRREGA Dimecres 11 desembre a les 19:00h Biblioteca Comarcal, Pça. Sant Antoni 3 BARCELONA Dijous 12 desembre a les 16:30 Sala Costa i Font (CGT), Via Laietana 18 9ª (...)
dijous 14 de novembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitza Sindicat Activitats Diverses CGT Osona al centre Cívic Can Pau Raba a les 20h
XERRADA: ANARQUISME I ALLIBERAMENT NACIONAL DIA: DIVENDRES 15 DE NOVEMBRE HORA: 20 HORES LLOC: CENTRE CIVIC PAU RABA DE VIC (C/Raval cortinas, 22) ORGANITZA: CGT OSONA El Sindicat d’Oficis Varis d’0sona de la CGT organitza el proper divendres 15 de novembre a les 20.00 la xerrada “Anarquisme i alliberament nacional” La xerrada anirà a càrrec del col·lectiu anarcoindepentista Negres Tempestes. (...)
dimarts 27 d'agost de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El 27 d’agost a les 16.00 es posava en moviment la marxa per l’educació pública, en contra de la LEC i de la LOMCE. Una marxa des de Ribes de Freser a Barcelona, del 24 al 31 d’agost, per una educació sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica i per al poble. #EducacioEnMarxaLa 4ª etapa enllaçava les poblacions osonenques de Vic i Hostalets de Balenyà. En aquest tram van participar més (...)
divendres 2 d'agost de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica i per al poble. #EducacioEnMarxa
El món de l’educació es troba immers en un procés de fragmentació sense precedents. Així doncs, som testimonis de la creixent i implacable precarització, mercantilització i privatització de l’educació pública, i conseqüentment, de la desintegració del sistema educatiu públic en el qual es vertebra. Aquest procés té repercussions molt greus: ens condemna a la ruptura social, segrega a la població, la (...)
dijous 30 de maig de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Manifestació 1 de juny: Manifest, col·lectius adherits, entre ells CGT Catalunya, i dossier Informatiu "No paguem el seu deute. Que es foti la troika!"
MANIFEST No paguem el seu deute. Que es foti la troika! fem-los fora. Manifest #1J #juntespodem Barcelona, 19 hores. Pl Universitat. Manifestació "No paguem el seu deute, que es foti la troika" 41.640 persones desnonades, 44.890 acomiadades, 1.648.200 aturades, un terç de la població en situació de pobresa, 200.000 treballadores de la llar sense drets, més de 2.000 persones migrades als (...)
dimecres 22 de maig de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Taller organitzat per CGT Osona i la Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya
Organitza: CGT Osona i S.Comunicació CGT Catalunya Dia: Divendres, 24 de maig 2013 Horari: de les 16.30h a les 20.30h Municipi: Vic (Osona) Lloc: Centre Cívic Santa Anna (C/Tagamanent ,1 Baixos) Per més informació: cgt-osona@cgtcatalunya.cat WEB CGT OSONA http://cgtosona.blogspot.com/ TWITTER (...)
dilluns 29 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Constitució del sindicat d’Activitats Diverses de la Comarca d’Osona Ahir dissabte 27 d’abril, al matí, es van reunir a Vic afiliats i afiliades de la CGT per constituir el Sindicat d’Activitats Diverses de la comarca d’Osona. A l’assemblea constitutiva es va escollir el primer SP i va ser nomenat en Manolo Prieto com a Secretari General. S’ha fet doncs el primer pas perquè la CGT tingui presencia (...)
dimarts 23 d'abril de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A TOTS ELS AFILIATS I AFILIADES RESIDENTS A LA COMARCA D’OSONA: Diversos companys afiliats i afiliades a la C.G.T. residents a la comarca d’Osona han engegat el projecte de constituir el Sindicat d’Activitats Diverses de la C.G.T. a la comarca d’Osona, per tal motiu s’han adreçat a l’actual Sp de Catalunya per tal de fer arribar aquesta iniciativa a tots els que viuen a la comarca. Hi ha la (...)
diumenge 16 de desembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
FERRAN DOMÈNECH | 15/12/2012 - Setmanari Directa La Plataforma Aturem el Fracking ha començat la campanya d’oposició a aquesta tècnica, utilitzada per extreure gas del subsòl i alhora molt perjudicial pel territori. Les alarmes varen saltar fa un més i mig, quan grups ecologistes de la Segarra, Osona i el Lluçanès varen detectar l’interès de multinacionals americanes per prospectar gas natural a vàries (...)
dimarts 11 de desembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article de Sergi Solà
La proposta de la multinacional canadenca R2Energy (a través de la filial espanyola Montero Energy Corporation, SL) de dur a terme prospeccions per extreure gas amb la tècnica de fractura hidràulica de dues grans zones de Catalunya (que afecten sobretot a Osona i la Segarra) són, com a mínim, per reflexionar. Fins fa pocs anys, les multinacionals del sector dels hidrocarburs s’havien centrat en (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid