Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50
divendres 12 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
El programa inclou més regadius i no té en compte el cabal mediambiental
El portaveu de la PDE, Manolo Tomàs, va recordar que l’aplicació de la directiva marc de l’aigua de la Unió Europea obliga l’Estat espanyol a fer un nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre, que hauria d’estar aprovat abans del desembre del 2009. Tomàs va precisar que ara s’ha tancat el procés de participació ciutadana i s’ha presentat un projecte base, en què s’ha trobat a faltar la participació de la (...)
dijous 30 d'octubre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat de Tanquem les Nuclears – 100% Renovables
La Coordinadora d’entitats Tanquem les Nuclears – 100% Renovables (TLN – 100%EER) denuncia que l’oferiment de l’alcalde d’Ascó per situar al seu municipi el MTC sense que s’hagi fet públic cap calendari de tancament de les centrals nuclears suposa donar un xec en blanc a la indústria nuclear de l’Estat per a que s’allargui durant dècades el funcionament d’un reactors envellits, que suposen una greu (...)
dimecres 22 d'octubre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Les declaracions de l’alcalde pro-nuclear d’Ascó demostren la prepotència i el menysteniment que aquesta persona, i per extensió el municipi, té per la resta de conciutadans de la Ribera d’Ebre, les Terres de l’Ebre i Catalunya. Quan el tema de la fuita radioactiva de la Central Nuclear Ascó 1 encara no està resolt de manera satisfactòria (a dia d’avui, gairebé un any després d’haver-se produït, encara (...)
dilluns 8 de setembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Contra el progressiu tancament d’estacions i el deteriorament del servei públic ferroviari
Reportatge fotogràfic de la concentració a l’estació de Flix: picasaweb.google.com/llibertariat/TancamentIConcentraciALEstaciDeRenfeAFlix# Recull de premsa: Diari El Punt Flix, Ascó i Riba-roja amenacen de tallar la via si redueixen el servei a les estacions ROMÀ ROFES. Flix. diumenge, 7 de setembre de 2008 Flix, Ascó i Riba-roja es plantegen accions contundents de protesta si Adif no fa marxa (...)
dimarts 29 de juliol de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
S’ha realitzat a Móra d’Ebre el Congrés Internacional de la Batalla de l’Ebre
El Congrés ha comptat, al costat de la part científica, amb molt diversos actes complementaris que han fet participar molta gent de Móra i del voltant del record i del relat dels fets que es van donar a l’Ebre entre un quart d’una de la matinada del 25 de juliol del 1938 i el 15 de novembre d’aquell mateix any. El Congrés, tal com s’han encarregat de remarcar els organitzadors i han corroborat tots (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  4. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  5. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  6. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  7. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid