Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60
dimarts 23 de setembre de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
La revista ha renovat la seva imatge exterior i interior amb una maqueta nova
Al Catalunya 164, de setembre de 2014, hi trobareu, entre d’altres, els següents articles: Editorial: El Règim cada vegada més en crisi Tema del mes: Petita Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries La precarietat a l’agenda (i no només de l’estiu) Treball-economia: L’atur i la pastanaga Per què no signar un ERO? Més poder per a les mútues. El seu negoci a costa de la nostra salut CGT (...)
dimarts 22 de juliol de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Al Catalunya 163, de juliol de 2014, hi trobareu, entre d’altres, els següents articles: Editorial: Contra l’atac als drets i les llibertats Tema del mes: L’actualitat de l’anarquisme. Entrevistes a Tomás Ibáñez Treball-economia: CGT contra la reforma fiscal del govern de l’Estat Marxes de la Dignitat: El 21 de juny vam encerclar la Generalitat de Catalunya Panrico posa fi a una històrica (...)
dijous 26 de juny de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 162 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Fora la monarquia! Reportatge: La UE de l’euro: atur, pobresa, austeritat, precarietat, deute i retallades: Austeritat, reforma o sortida de l’euro: quina és l’alternativa? Aquesta U€, és una “fàbrica” de generar pobresa, precarietat i exclusió Com influeixen les empreses (...)
diumenge 18 de maig de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 161 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Seguim en lluita contra l’atur i les retallades socials i en defensa de la renda bàsica Reportatge: De què va la Unió Europea? Treball-economia: Resistir no és suficient: Construïm l’autogestió Pel repartiment del treball i la riquesa, prou corrupció, prou repressió! O (...)
dilluns 21 d'abril de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 160 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Un nou 1r de Maig per sortir al carrer Reportatge: Controlant els fils del poder econòmic a Catalunya, en franquisme i en democràcia: Els escàndols milionaris dels Carceller i els Godia, dues fortunes franquistes Sol Daurella, la dona més rica dels Països Catalans (...)
divendres 21 de març de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 159 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: No defallim Reportatge: Desmuntant les mentides sobre la UE Una Unió Europea neoliberal i autoritària per a sempre? Treball-economia: Marxes de la Dignitat 22M Els Serveis Públics i el futur incert Transport Públic: pujada de tarifes al 2014. Plou sobre mullat El (...)
divendres 21 de febrer de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 158 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Situació del mercat de treball i EPA del 4t trimestre de 2013 Reportatge: Les grans empreses dels Països Catalans sumen més de 200 filials a paradisos fiscals El que no explica ’Forbes’ dels multimilionaris dels Països Catalans Les 25 fortunes catalanes més grans (...)
divendres 17 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 157 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Els Sindicats del Règim acaben amb el ferrocarril públic de la mà del PP. Reportatge: Noves formes de repressió. Ni Seguretat, ni Ciutadana: torna la Brigada Politico-Social 2.0. Contra l’estat d’excepció permanent. Amb la nova Llei de Seguretat Ciutadana, el PP pretén (...)
dimecres 18 de desembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 156 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: La dictadura del PP. Reportatge: Les pensions no es toquen. Les propostes sobre les pensions i les trampes que plantegen (2a part) L’assalt a les pensions Treball-economia: 10.000 milions de beneficis en plena crisi. #JuntesPodem contra els pressupostos de la (...)
dimarts 19 de novembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 155 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: La EPA del tercer trimestre indica més precarietat, pitjors contractes i destrucció d’ocupació. Reportatge: Les pensions no es toquen. Les propostes sobre les pensions i les trampes que plantegen (1a part) Treball-economia: A un any de la reforma laboral: (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  4. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  5. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  6. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  7. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid