Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 450
dimecres 16 de març de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
La sentència considera que l’apartat dels contractes vulnera el dret a la llibertat sindical dels afectats El jutjat social número 19 de Barcelona ha declarat nul·la una clàusula que Metro de Barcelona ha inclòs en els contractes de 325 empleats, gairebé el 10% de la plantilla. Aquest apartat contractual els exclou del conveni col·lectiu, tant el vigent en el moment de la firma dels contractes com (...)
dimarts 1 de març de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Valoració de la CGT de l’acord sobre la «Sentència de l’1%»
A l’ombra de l’acompliment d’una sentència que afecta al personal funcionari inclòs en l’àmbit de la negociació col·lectiva, té previst abonar durant el 2016 una quantitat equivalent a fins al 19% de les retribucions brutes anuals dels funcionaris que ocupen llocs directius. Un gerent de l’Ajuntament cobra fins a un màxim de de 159.000 euros bruts anuals. La sentència del Tribunal Superior de Justícia (...)
dimecres 27 de gener de 2016 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La Direcció no informa als usuaris de la situació real prevista durant l’aturada
ATURADES AL METRO DIMARTS DIA 2 DE FEBRER DES DE LES 10: 00h FINS A LES 15: 00h. LA DIRECCIÓ NO INFORMA ALS USUARIS DE LA SITUACIÓ REAL PREVISTA DURANT L’ATURADA. Després d’una Mediació infructuosa davant el Departament de Treball, la Conselleria ha dictat uns serveis mínims durant les hores d’aturada convocades pels treballadors. El percentatge de servei que per IMPERATIU LEGAL realitzarem és el (...)
dimarts 22 de desembre de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
SIGNAT EL CONVENI DEL GRUP RENFE, ELS NOSTRES AFILIATS DECIDIRAN LA NOSTRA POSTURA Els sindicats UGT i Semaf han signat el 1r Conveni de Grup Renfe, que inclou el pla d’ocupació subscrit solament per aquests sindicats el 6 de novembre. En aquest acord, si bé s’han millorat substancialment les condicions d’integració dels companys de l’extinta FEVE i algunes altres qüestions, la majoria de les (...)
dissabte 19 de desembre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Secció Sindical CGT Ajuntament de Barcelona
PRESENTAT RECURS CONTENCIÓS CONTRA L’EXCLUSIÓ DE LA CGT A LA MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ DE L´AJUNTAMENT DE BARCELONA Els que seguiu els nostres comunicats recordareu la nostra denúncia pública per la injusta exclusió de la CGT de la Mesa General de Negociació malgrat ser la tercera força sindical considerat el conjunt de l’àmbit municipal. La denúncia pública es va convertir ja abans de les vacances (...)
dissabte 5 de desembre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
LA DIRECCIÓ DE METRO DE BARCELONA BLOQUEJA LA NEGOCIACIÓ DEL CONVENICOL·LECTIU. Els treballadors anunciem que exercirem pressions per forçar el desbloqueig i evitar situacions de conflicte que puguin repercutir en els usuaris. Durant totes reunions de negociació de conveni mantingudes fins avui, la Direcció de l’Empresa ha tingut una postura clara de bloqueig absolut de la negociació. D’una banda, (...)
divendres 27 de novembre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Acte conjunt de CGT, COS, IAC, Co.Bas i la Intersindical amb presència de CUP i Podem
El «sindicalisme combatiu» s’organitza contra l’acord d’UGT i CCOO amb Foment Acte conjunt de CGT, COS, IAC, Co.Bas i la Intersindical amb presència de CUP i Podem S’està produint una reorganització de forces en el camp sindical? El preacord entre les patronals (Foment del Treball, Pimec i Cepime) i els sindicats CCOO i UGT per renovar l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) ha provocat el (...)
dimecres 25 de novembre de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Roda de premsa conjunta de CGT, COS, IAC, I-CSC, CUP
RODA DE PREMSA: L’ALTERNATIVA SINDICAL DAVANT L’ACORD INTERPROFESSIONAL DE CATALUNYA (AIC) Al local de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona, dijous 26 de novembre a les 12:00 hores. El proppassat 12 de novembre es va filtrar als mitjans de comunicació un document de preacord del sindicats CCOO i UGT de Catalunya amb les patronals d’àmbit català (Foment del Treball, Pimec i Fepime) per (...)
divendres 20 de novembre de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article d’Ermengol Gassiot
Molt probablement a finals d’aquest mes els dos sindicats amb més delegats i subvencions públiques i privades de Catalunya signaran, amb les patronals Foment del Treball i PIMEC una nova versió de l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC). Si finalment es confirma, la seva signatura és una mala notícia pel conjunt dels treballadors i treballadores de Catalunya. Per diverses raons que miraré de (...)
dimecres 18 de novembre de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat CGT Telefònica
Caminàvem la setmana passada analitzant els magnífics avanços que els sindicats domesticats relataven sobre la negociació del TriConveni, quan apareix l’empresa en la 11ª reunió de la Comissió Negociadora del CEV amb el seu flamant "Programa Voluntari de Suspensió Individual de la Relació Laboral?" (PSI d’ara endavant). Aquesta "sorpresa" ha produït diversos efectes immediats: ple absolut en totes les (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 450
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  4. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  5. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  6. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  7. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid