Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
dimarts 28 d'abril de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
1 de Maig 2015 a Igualada. Prenem els carrers! Construïm poder popular: DIVENDRES 1 DE MAIG 2015 MANIFESTACIÓ 12 HORES PLAÇA MERCAT DE LA MASUCA TOT SEGUIT PARLAMENTS I VERMUT POPULAR Companyes i Companys de la Classe Treballadora; Des de fa diversos anys CGT Anoia juntament amb els Moviments transformadors del territori sortim l’1 de maig al carrer per reivindicar la pèrdua de drets, tant (...)
dijous 26 de març de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El jutjat de lo Social nº 26 de Barcelona obliga a Mecaplast a readmetre a la Teresa i la Sandra, delegades de la CGT Companyes i Companys, Han estat 18 mesos de batalla jurídica, laboral, sindical, social i penal. La Direcció de Mecaplast Ibèrica ha jugat brut i atemptat directament amb les més de 330 famílies vulnerant els principis de l’Organització Internacional de Treball desallotjant de la (...)
dijous 12 de març de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
A les 12.00 hores en el Jutjat social nº 26 de Barcelona.
A tots els delegats i delegades, Federacions i Sindicats de la CGT: Companyes i Companys, Mecaplast Iberica no admet sota cap concepte a cap Delegat o Delegada que pertanyi a la CGT. Després d’una cadena d’accions per part de la Federació Comarcal de CGT de L’Anoia en la qual hi ha hagut de tot per a aconseguir la readmissió de les dues companyes acomiadades Indiscriminadament, Sandra Lorente i (...)
dijous 12 de febrer de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat Federació Comarcal CGT Anoia
Clamorós.. .. Apoteòsic..... Culminant !!!! La Gestió Col·lectiva i individual dels quatre últims anys a Funosa (Fundiciones Odena, SA, empresa dedicada a la producció de components de ferro fós situada a Òdena, L’Anoia) s’ha plasmat en les urnes en la tarda de l’11 de febrer, dia que quedarà en la retina de tots els delegats/des per a tota la vida. La Plantilla de Funosa llança un contundent missatge (...)
divendres 30 de gener de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Investigació de Crític.cat . Periodisme d’investigació
La Diputació reparteix milers d’euros en subvencions a partits, dietes i càrrecs de confiança La Diputació de Barcelona, tot i tenir l’objectiu de donar suport a les localitats de la província, s’ha convertit en una via per finançar directament o indirectament els partits polítics, sobretot CiU, el PSC i el PP. L’any passat, els partits van repartir-se 620.000 euros en subvencions. La despesa en (...)
dimecres 26 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat de la Federació Comarcal de CGT a l’Anoia
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sentència de nou a favor de la Plantilla de Mecaplast Ibèrica (Anoia) Companys i Companyes, la ineptitud de la Direcció de Mecaplast no té límits, la sentència condemna a reposar directament al SPEE, l’import de les prestacions d’atur percebudes pels treballadors, a més de cobrir els honoraris de la lletrada impugnant. Cap recurs de cassació? si! però (...)
dimecres 19 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat de la Federació Comarcal de CGT a l’Anoia
Funosa és una Fundició creada el 1916 amb una plantilla actual de 350 treballadors. Aquesta empresa, situada a la comarca de l’Anoia, dedicada a la fabricació en peces modelades, foses en gris i nodular de petit i gran grandària, des de 200 gr fins a 120 quilos per als sectors de l’automoció, obra pública, maquinària industrial i electrodomèstics, amb una exportació del 40% a Europa. Des de fa 13 anys (...)
dissabte 8 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El 93,69% de treballadors de Funosa (Fundiciones Odena, SA) van rebutjar a l’Assemblea General convocada dilluns passat pels sindicats la darrera proposta que els ha fet l’empresa d’Expedient de Regulació Temporal de l’Ocupació (ERTO). Això significa que 282 hi van votar en contra, només 11 a favor i 8 vots en blanc. La plantilla va participar massivament a l’assemblea (hi van assistir el 93% de (...)
dimecres 27 d'agost de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Secció Sindical de la CGT en l’Atenció Primària del ICS a Lleida
LA TERANYINA SANITÀRIA CONSORCIS. CAPÍTOL I. CONSORCI SANITARI DE L’ANOIA CGT Lleida denúncia que hi ha múltiples irregularitats comptables i de contractació en el Consorci Sanitari de l’Anoia, però les tractarem posteriorment, ja que considerem que n’hi ha una que sobresurt per sobre de totes. En l’apartat 3.9 de les conclusions de l’Informe de la Sindicatura de Comptes en l’any 2007 es parla de (...)
dimarts 29 d'abril de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
#Dijous01/05/2014 PRIMER DE MAIG CONVOCATÒRIA UNITÀRIA BLOC ANTICAPITALISTA ANOIA A IGUALADA 10h. Bicicletada Popular, Plaça Mossèn Segura 12h. Manifestació, Plaça Castells 14h. Dinar Popular a l’Espai dels Somnis 17:30h. Manifestació Anticapitalista a Barcelona, Arc de Triomf Convoca: Bloc Anticapitalista de l’Anoia EL PRIMER DE MAIG Dia Internacional dels Treballadors/es El Primer de Maig, (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
Rànquings 365 últims díes
  1. Formulari d’afiliació (beta)
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  4. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  5. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  6. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  7. 100% de seguiment el primer dia de la Vaga a Nissan
  8. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid