Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 290
dilluns 14 d'octubre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
“No n’hi ha prou amb resistir, construïm l’autogestió” és el lema del congrés
La Confederació General del Treball (CGT) té previst celebrar el seu XVII Congrés estatal del 17 al 20 d’octubre en el Paranimf del Rectorat de la Universitat de A Corunya. “No n’hi ha prou amb resistir, construïm l’autogestió” és el lema que ha triat la CGT per a la reunió del seu màxim òrgan de decisió, al que està previst que assisteixin uns 400 delegats i delegades, procedents de tot l’Estat espanyol i (...)
dilluns 24 de juny de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un any més la CGT, a nivell de tot l’Estat espanyol, obre la seva Escola Llibertària d’Estiu un espai de trobada i discussió, d’aprenentatge i esplai, en el qual totes i tots puguem aportar les nostres experiències i sabers per a enriquir-nos mútuament. Aquest any, entre el 4 i el 7 de juliol, ens trobarem a Ruesta, el tema central de l’Escola d’Estiu de la CGT és "Construint l’Autogestió". Volem (...)
dimarts 4 de juny de 2013 ,  per  CGT Catalunya
Conferència de delegades i afiliades a Barcelona el 6 de juny a les 17h. als locals de CGT a Via Laietana
ATUREM ELS PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS NO PAGAREM EL SEU DEUTE Les Secretaries d´Acció Social, Gènere i Sindical fem una convocatòria de Sindicats, Federacions, Seccions Sindicals i Afiliats del sector públic per posar en comú l´efecte de les retallades pressupostàries en el sector públic i poder establir les bases de una coordinació en un pla de lluita el mes comú possible que s’acordi en cadascú dels (...)
dimarts 4 de juny de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
ELECCIÓ NOU SECRETARIAT FEDERACIÓ BANCA CGT CATALUNYA En compliment dels Estatuts, després d’esgotar el mandat el SP de Banca, s’ha procedit a l’elecció d’un nou Secretariat del Sindicat de Banca de CGT Barcelona i de la Fesibac Catalunya.CGT. En l’Assemblea es van aprovar els informes de gestió de totes les Secretaries sortints. A continuació, també es van aprovar les propostes presentades per al nou (...)
divendres 17 de maig de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Divendres 31 de maig 18.00h. Presentació de la trobada. 18.30h. Roda de situació en els diferents territoris. Dissabte 1 de juny 10.00h. Sororitat. Yanira Hermida. Agent d’igualtat. Màster en Estudis Feministes, Polítiques d’Igualtat i Violència de Gènere per la Universitat de La Laguna. La sororitat com eina feminista per a la lluita per la igualtat de gènere, relacionant aquest concepte (...)
dilluns 29 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Constitució del sindicat d’Activitats Diverses de la Comarca d’Osona Ahir dissabte 27 d’abril, al matí, es van reunir a Vic afiliats i afiliades de la CGT per constituir el Sindicat d’Activitats Diverses de la comarca d’Osona. A l’assemblea constitutiva es va escollir el primer SP i va ser nomenat en Manolo Prieto com a Secretari General. S’ha fet doncs el primer pas perquè la CGT tingui presencia (...)
dimarts 23 d'abril de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A TOTS ELS AFILIATS I AFILIADES RESIDENTS A LA COMARCA D’OSONA: Diversos companys afiliats i afiliades a la C.G.T. residents a la comarca d’Osona han engegat el projecte de constituir el Sindicat d’Activitats Diverses de la C.G.T. a la comarca d’Osona, per tal motiu s’han adreçat a l’actual Sp de Catalunya per tal de fer arribar aquesta iniciativa a tots els que viuen a la comarca. Hi ha la (...)
dimarts 26 de febrer de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Curs de Formació Confederal sobre RENDA BÀSICA DE LES IGUALS, que tindrà lloc a Madrid els dies 20 i 21 d’abril de 2013. LLOC: Local Comitè General de RENFE, Atocha, Av. Ciutat de Barcelona nº10, soterrani 2n. El curs està dirigit a tota la CGT i respon al desenvolupament de l’acord del Congrés de Màlaga segons el qual la Renda Bàsica és un instrument més de transformació social. Demanem a totes les (...)
dijous 21 de febrer de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El 22, 23 i 24 de Març de 2013 a París s’organitzarà la Primera Trobada Internacional d’organitzacions sindicals alternatives, de base i de lluita amb la finalitat de conjuminar lluites i solidaritat internacional. La CGT participa de forma activa en l’organització de la trobada. Com a ordre del dia hi haurà 4 grans debats: 1.-Com enfrontar la situació de crisi des del sindicalisme alternatiu i de (...)
dilluns 18 de febrer de 2013 ,  per  webcat
Avui, dilluns 18 de febrer 2013, cassolada a les 14 hores davant de l’edifici Orizonia, Plaça Europa 17, de l’Hospitalet de Llobregat (Aquesta mateixa protesta es realitzarà a les oficines de l’empresa a Palma de Mallorca, Madrid i Biscaia).
Doncs bé, després d’anunciar la Comissió Nacional de la Competència un retard en l’autorització de la compra, el divendres dia 15 Orizonia fa públic un comunicat en el qual s’acull a l’article 5-bis de la llei concursal (article que li permet evitar el concurs de creditors durant quatre mesos) i, en una decisió les conseqüències poden ser irreversibles, envia en un primer moment als treballadors a casa (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 290
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  4. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  5. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  6. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  7. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid