Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20
dissabte 27 d'abril de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Va tenir lloc el 24 d’abril a la seu Confederal de CGT a Madrid, en sessions de matí i tarda, impartides pel Secretari de Comunicació de CGT Catalunya
Aquest curs, del qual s’han fet dues edicions, una al matí i una altra a la tarda, ha estat impartit per Moisès Rial, Secretari de Comunicació de CGT Catalunya i ha comptat amb una gran participació de companyes i companys procedents de tot l’Estat . Formació de matí: Formació de tarda: Al llarg de les quatre hores que han durat cadascuna de les sessions, s’ha mostrat una panoràmica de (...)
dimecres 24 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El 18 d’abril es va portar a terme a Barcelona una conferència de delegades i delegats de CGT Catalunya sobre la nova retallada de les pensions, a càrrec d’Àlex Tisminetzky, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda. La Conferència de Delegats i Delegades va comptar amb una important assistència, no solament de representants dels treballadors, sinó que va tenir també la presència de nombrosos (...)
dimecres 20 de març de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt us passem en format pdf el manual "Dret d’informació, audiència, consulta i participació dels representants dels treballadors/es a l’empresa", de 135 pàgines, elaborat per Carlos H. Preciado Domènech, Magistrat de la Sala Social del TSJC que col·labora amb el sindicat en temes de formació. És el manual que es va utilitzar en el curs de formació que va organitzar la CGT el passat 28 (...)
dilluns 25 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Rescat a les persones: Renda Garantida de Ciutadana
28 DE FEBRER 2013 Marxa contra l´atur i la precarietat: Del Baix Llobregat al Parlament de Catalunya. Contra l´atur, la precarietat, la pobresa, pels drets socials, laborals...humans 9H: Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts 11H: Consell Comarcal de Sant Feliu de Llobregat De 13H a 14H: Plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat 14.30H: Plaça de l´Ajuntament de l´Hospitalet de Llobregat (...)
dijous 31 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Editat pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT
CONSEQÜÈNCIES DE LA REFORMA LABORAL “LIQUIDACIÓ FINAL”: LES NOVES (DES)REGULACIONS DEL TREBALL i LES CONSEQÜÈNCIES sobre Salaris, Contractació, Acomiadaments (tant individuals com col·lectius), Negociació Col·lectiva i Ocupació. Índex: 1.SALARIS. 2.CONTRACTACIÓ. 3.NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA. 4.ACOMIADAMENTS. 5. OCUPACIÓ. Editat pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la (...)
dimecres 23 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Editat pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT
Introducció: La taxa de guany del capital, des de la meitat de la dècada dels 70, es va desplaçar del capitalisme industrial, al capitalisme financer. Aquesta financiarització de la riquesa social produïda i, posteriorment retornada a la ciutadania en forma de deute, és possible en primer lloc per la submissió del capitalisme industrial al financer; en segon lloc per la immensa concentració de (...)
dimecres 21 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Document del Sindicat Federal Ferroviari de CGT
Document "La nostra alternativa de ferrocarril públic i social" En el SFF‐CGT hem mantingut durant anys un projecte de defensa del ferrocarril que ha tractat de transcendir els aspectes purament sindicals, incloent en els nostres plantejaments el concepte d’un servei públic que ha d’estar a l’abast de tots i orientat al servei de la societat, i una manera de transport amb avantatges socials i (...)
dimecres 31 d'octubre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Libre expresion octubre 2012 de CGT GEARBOX from CGT Catalunya Més informació: http://www.cgtbarcelona.org/cgtgearbox/
divendres 26 d'octubre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Resultats de l´Enquesta de Població Activa (EPA) al tercer trimestre 2012
El nombre d’aturats va augmentar en 85.000 persones en el tercer trimestre, de manera que la xifra total ja arriba als 5.778.100 desocupats, segons la Enquesta de Població Activa (EPA) publicada avui per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). D’aquesta manera, la taxa d’atur repunta fins al 25,02% de la població activa, des del 24,63% registrat en els tres mesos anteriors. La taxa d’atur toca així (...)
divendres 12 d'octubre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Els #PGE 2013 impliquen fractura social, més retallades, més atur i misèria i ens condueixen al semi-esclavatge
0 | 10 | 20
Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid