Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40
dissabte 16 de novembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Feministes en el sindicat. Sindicalistes en el moviment feminista
Xerrada-debat "Dones i sindicat", el 21 de novembre a Tarragona a càrrec de Begoña Zabala, militant d’Emakume Internazionalistak. Feministes en el sindicat. Sindicalistes en el moviment feminista Dijous 21 de novembres a les 18h. a la seu de CGT a Tarragona (Plaça Imperial Tarraco,1 Edifici 2, Planta 3ª) Begoña Zabala va néixer l’any 1950 Santiago de Xile i viu a Pamplona/Iruñea. Intel·lectual (...)
dissabte 28 de setembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El 2011 van avortar 118.359 dones i d’elles, 105.341 (el 89%) no podrien haver-ho fet si la situació se’ls hagués plantejat a partir que entri en vigor la reforma propulsada pel ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón. Aquesta és la denúncia que ha fet avui la plataforma Decidir ens fa lliures , que suma 300 entitats socials i que ha presentat a l’Ateneu de Madrid un calendari de mobilitzacions (...)
dimecres 26 de juny de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Bolleres indignades, bolleres orgulloses,Feministes radicals desobeïm l’heteropatriarcat El sábado 29 de junio, búscanos en la mani en el Fembloc!! 18.30 desde Plaza Universitat http://feministesindignades.blogspot.com.es/2013/06/28j-feminista-som-tot-arreu.html 28J feminista: Som a tot arreu ! Lesbianes i trans feministes som avui aquí perquè som a tot arreu. Sempre hi som. Som aquí perquè (...)
dimarts 4 de juny de 2013 ,  per  CGT Catalunya
Conferència de delegades i afiliades a Barcelona el 6 de juny a les 17h. als locals de CGT a Via Laietana
ATUREM ELS PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS NO PAGAREM EL SEU DEUTE Les Secretaries d´Acció Social, Gènere i Sindical fem una convocatòria de Sindicats, Federacions, Seccions Sindicals i Afiliats del sector públic per posar en comú l´efecte de les retallades pressupostàries en el sector públic i poder establir les bases de una coordinació en un pla de lluita el mes comú possible que s’acordi en cadascú dels (...)
dissabte 27 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El col·lectiu Dones Llibertàries de CGT Catalunya neix l’any 2002. La fundació del grup tenia com objectius prioritaris ser una eina útil per les afiliades del sindicat, incidir en la negociació col.lectiva amb visió de gènere, visibilitzar la necessitat del repartiment del treball domèstic i de cura per afavorir la presència de dones a les tasques sindicals, guanyar un espai propi dins el moviment (...)
dimecres 6 de març de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Més de 35 anys de lluita feminista contra l’Estat Dinar popular pel dia de les dones treballadores Dissabte 9 de març a partir de les 14h a la plaça de l’Assumpció de Girona. Durant la Transició, el moviment feminista català va iniciar un període de lluites que tenien com a eix central la construcció d’un model de societat on les dones, relegades per llei a la llar durant la dictadura de la Bèstia, (...)
divendres 1 de març de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dones en Acció és una plataforma de col·lectius (CGT, Casal Despertaferro, Arran, H2O) que organitza els actes relacionats amb el 8 de març, dia de la dona treballadora, a Reus El programa d’actes per al 8 de març de 2013 és: Documental i debat "Somos viento". Dilluns 4 de març, a les 20.30h al Bar Campus (Sant Llorenç 11). El documental reflecteix, a través de la mirada d’Amparo Sánchez, líder del (...)
dimecres 27 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
AL MINISTERI DE JUSTÍCIA ALBERTO RUIZ GALLARDÓN Madrid, 25 febrer 2013 Aquest mes han estat assassinades quatre dones més, de manera que ja sumem 9 víctimes en 2 mesos. Des del ministeri de Sanitat ens contesten a les nostres peticions dient que treballen per eradicar la violència de gènere, mitjançant la formulació de les Polítiques Públiques, així com mitjançant la coordinació i l’impuls de totes (...)
dimecres 6 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d´opinió de Carme Alvarez, de Dones Llibertàries
La revolució serà feminista o no serà, també a l’Índia. I és que a l’Índia es relacionen les diferents discriminacions, per raó de casta, ètnia, classe social, edat, sexe i discapacitat , però les dones s’enfronten a l’opressió patriarcal a màns de tots els homes inclosos els de la seva pròpia casta. El feticidi de les fèmines (avortament selectiu de les dones malgrat una llei de 1996 que prohibeix les (...)
dissabte 24 de novembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El sistema exigeix ​​un període de cotització en proporció més elevat per als treballadors a temps parcial. Implica una discriminació indirecta per les dones perquè són els que subscriuen el 80% dels contractes a temps parcial. El TJUE respon a una petició de decisió prejudicial plantejada per un jutjat social de Barcelona assenyalant que la legislació espanyola en matèria de pensió de jubilació (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40
Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid