Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40
dimecres 2 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Llei 39/ 2006, de 14 de desembre, de promoció de l´autonomia personal i atenció a les persones amb dependència from CGT Catalunya
dilluns 10 de desembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article d’opinió de Laia Altarriba
El meu company hi era i ho va veure. Era el 14N, dia de la vaga general. Era a la manifestació alternativa de Barcelona. Ell hi era i va veure la policia disparant pilotes de goma. Tot i això, el que ell pugui explicar no interessa als grans mitjans, no els val com a testimoni per contradir les paraules d’un conseller. Ni tampoc els val l’Ester Quintana, la dona que va perdre un ull el dia de la (...)
dimarts 4 de desembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des de la Federació Local de CGT Sabadell volem expressar la nostra profunda indignació davant els casos de corrupció descoberts la setmana passada a l’Ajuntament de Sabadell. La gestió de l’alcalde i del l’equip de govern des de que van entrar al poder s’ha caracteritzat per l’amiguisme i l’autoritarisme. L’alcalde Bustos s’ha dedicat sistemàticament a muntar consorcis de dubtosa utilitat publica per (...)
dimecres 31 d'octubre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
La nova mesura publicada al BOE també contempla que es puguin fer acomiadamants col·lectius si les aportacions baixen un 7% en dos anys. També poden aplicar-la organismes i ens públics. El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dimarts 30 d’octubre que els Ajuntaments i Comunitats Autònomes que vegin reduïdes les seves aportacions estatals un 5% en un any o un 7% en dos exercicis podran fer (...)
dijous 18 d'octubre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Aquest dimecres 13 d’octubre a la tarda al voltant d’un miler de treballadors d’empreses públiques i diversos serveis de l’Ajuntament de Barcelona s’han concentrat contra les retallades i la precarització a la plaça Sant Jaume per iniciar una marxa fins a la delegació del Govern espanyol a Catalunya, convocats per la recentment creada Coordinadora Sindical de Serveis Públics Municipals, formada per (...)
dissabte 22 de setembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Manifest de la Coordinadora #25S
El 25 de setembre anem a envoltar el Congrés dels Diputats… El pròxim 25 de setembre envoltarem el Congrés dels Diputats a Madrid per a rescatar-lo d’un segrest que ha convertit a aquesta institució en un òrgan superflu. Un segrest de la sobirania popular portat a terme per la Troica i els mercats financers i executat amb el consentiment i la col·laboració de la majoria dels partits polítics. (...)
dilluns 17 de setembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
ÒSCAR ROMERO | Setmanari Directa L’ombra de la Torre Agbar es va estenent sobre el territori. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va decidir, el passat 8 d’agost, integrar diferents serveis referents a la gestió de l’aigua –abastament en baixa, sanejament en alta, depuració i regeneració d’aigües residuals– i otorgar-los a una societat amb capital mixt entre AGBAR (80%) i l’empresa pública EMSSA (...)
dijous 6 de setembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Hola, qué pasa", així comença cada edició del programa ’Siglo 21’, un espai dirigit i presentat per Tomás Fernando Flores, flamant nou director de Ràdio 3. El que passa és que Gallego i Flores eren companys fins a fa tan sols unes setmanes i ara el segon ha decidit que el primer sobrava, cosa com a mínim cridanera veient les dades d’audiència del programa… El que passa, és que a Javier Gallego li ha (...)
dimarts 31 de juliol de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Llei 39/ 2006, de 14 de desembre, de promoció de l´autonomia personal i atenció a les persones amb dependència:
diumenge 1 de gener de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
- Generalitat de Catalunya Administració Pública. Generalitat de Catalunya Agenda Cultural Agricultura, Ramaderia i Pesca. Generalitat de Catalunya Ajuts a l´Habitatge Ajuts a les famílies Associacionisme i Participació. Generalitat de Catalunya Biblioteques públiques Buscar Feina Centres i serveis educatius Centres Sanitaris Comerç i consum. Generalitat de Catalunya Cultura. (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid