Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40
divendres 31 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article d’Elena Idoate
El neoliberalisme és fort perquè ens far creure que les seves mesures comporten uns resultats que mai avalen els fets. Tal com deia el Jordi Berbis a Discursos econòmics: la hipocresia habitual, s’estan perpetuant mesures que són totalment contradictòries amb els objectius que diuen defensar. En el cas de les economies que han patit crisis del deute, no n’hi ha cap que se n’hagi sortit aplicant les (...)
divendres 17 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
La sanitat pública en entredit A propòsit del Reial Decret Llei 16/2012, de mesures per a garantir la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut i millorar la qualitat i seguretat de les seves prestacions. Nou butlletí editat pel Secretariat Permanent de la CGT, amb el següent índex: * Introducció * Origen i evolució de la sanitat pública * Contingut principal del RD-L 16/2012 * De (...)
diumenge 12 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un treball periodístic analitza el passat, present i futur del port de Barcelona, un espai franc per als negocis
La revista Carrer de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona dedicava en el seu número de desembre un dossier al Port de Barcelona, al que cataloguen com “un monstre de 830 hectàrees gestionat per un limbo públic-privat que no respon als interessos dels ciutadans”. Algunes de les xifres relacionades amb el port són sens dubte colossals: primer port de l’Estat per facturació i per (...)
dijous 9 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Atur i sortides a l’estranger Per a les persones en situació d’atur, les estades a l’estranger que es perllonguin durant més de 90 dies poden comportar greus conseqüències relacionades amb el dret a l’assistència sanitària Aprofitant el període nadalenc i fent servir una via tan inadequada com és una esmena a la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat, l’executiu espanyol ha introduït una nova (...)
dijous 9 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Alguns dels polítics i funcionaris que van impulsar el canal Segarra-Garrigues sota la presidència de Jordi Pujol són avui els que gestionen l’empresa privada que es beneficiaria de l’explotació de l’aigua. És una obra faraònica que pot costar gairebé 2.000 milions d’euros i de moment només proveeix 3.000 de les 68.000 hectàrees de regadiu previstes a la zona de Lleida. Hi ha el temor que el projecte (...)
dilluns 23 de desembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
COMUNICAT DE PREMSA ECOLOGISTES EN ACCIÓ La nova llei estatal de reforma de l’administració local confirma, tal com advertien els ecologistes, que els plans d’emergència de les centrals nuclears només són paper mullat. La nova llei només reconeix competències en matèria de protecció civil als municipis majors de 20.000 habitants, això en el cas de Catalunya exclou a tots els municipis de les zones de (...)
dijous 5 de desembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Els pressupostos del 2014 són un atac al país En el marc de la campanya Aturem els pressupostos de la misèria! Desobediència! la PACD de Barcelona ha fet una sèrie de xerrades per explicar què hi ha realment darrere dels pressupostos de la Generalitat i com afecten al deute català. A continuació teniu la presentació que hem fet servir i que explica, a partir dels principis que recullen aquests (...)
dimecres 4 de desembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Elaborat pel Gabinet Jurídic Confederal
El Gabinet Jurídic Confederal de la CGT ha elaborat un informe sobre el projecte de reforma de la Llei de Bases del Règim Local, a partir de l’esborrany aprovat el 26 de juliol de 2013, sota la denominació de Ley de Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local. CONSIDERACIONS GENERALS El 26 de Juliol de 2013 el Consell de Ministres va aprovar el Projecte de Llei de Racionalització (...)
dijous 7 de novembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicats de CGT-PV, CGT-RTVV i comitè d’empresa RTVV
La Confederació General del Treball del País Valencià s’oposa rotundament al tancament de la radiotelevisió autonòmica. A més, assenyala al Consell valencià com un govern llastrat per la corrupció i de mètodes autoritaris que no només gestiona en contra de la classe treballadora, sinó que és incapaç de respectar qualsevol límit democràtic. Així ho ha demostrat actuant enfront de la sentència que anul·la (...)
dijous 7 de novembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article d’opinió de Jordi Martí Font
Crítics sempre amb qui menteix, ultracrítics amb qui manipula per mantenir la veu única del poder, fa anys i panys que Canal Nou i tota la Radiotelevisió Valenciana era un enemic a batre pels moviments socials, les organitzacions d’esquerres polítiques i sindicals, per qui defensava la llengua catalana al País Valencià o senzillament per qui no es plegava a la versió oficial i única creada per la (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid