Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40
dissabte 21 de juny de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat Comitè d´empresa del Gran Teatre del Liceu
COMUNICAT DE PREMSA del Comitè d’empresa del Gran Teatre del Liceu Informació sobre la sessió de la Comissió de Cultura al Parlament de Catalunya, del 19 de juny, sobre el Gran Teatre del Liceu. Adjuntem un resum de la resolució aprovada. Els dos punts són: 1. Procedir a aturar qualsevol acomiadament o reestructuració de personal en el Gran Teatre del Liceu durant l’any 2014. Aprovat per (...)
dimecres 18 de juny de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A Sabadell concentració 19 de juny No volem cap rei i Manifestació a Barcelona el diumenge 22 de juny a 2/4 de 12 del migdia amb el lema “Cap pacte cap rei. El poble català decideix”.
Ni monarquia, ni república burgesa! Autogestió i comunisme llibertari! Des de CGT Catalunya no volem Ni monarquia, ni república burgesa! Volem Autogestió i comunisme llibertari! Convocatòria a Sabadell 19 de juny Pels drets dels pobles a decidir lliurement el SEU futur avui a les 20h a la pl. Sant Roc de Sabadell! Fora la monarquia! Fora a els Borbons!! A la plaça Sant Roc de Sabadell 1 de (...)
diumenge 25 de maig de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Material amb les preguntes i respostes que estem traient conjuntament CGT, Ecologistes en Acció i Baladre sobre la UE per difondre amb vista a que sigui un instrument molt pedagògic. Qui pren les decisions a la UE? A la UE 28, les decisions executives són preses per la Comissió Europea. Elabora directives que són d’obligat compliment per a tots els estats membres, si el tema està transferit a la (...)
diumenge 4 de maig de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La revaloració mínima costarà uns tres punts de poder adquisitiu en tres anys
Les pensions de jubilació pujaran només un 0,25% en els tres pròxims anys, el mínim previst per l’última reforma del sistema de pensions. La nova fórmula de revalorització -el mecanisme que limita l’alça de les pensions en funció dels comptes públics - entrarà en vigor per primera vegada el 2015. Però l’Executiu ha comunicat a la Comissió Europea que l’increment per als pròxims tres anys serà del 0,25%, el (...)
diumenge 4 de maig de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d’opinió d’Albert Recio Andreu, Doctor en Economia i Professor Departament Economia Aplicada UAB
I Un cop més, els ciutadans de la Unió Europea estem convocats a unes eleccions parlamentàries, la forma habitual en què es decideix el poder polític en els sistemes democràtics. Se suposa, per tant, que el que votarà la població serà el projecte polític que més connecti amb les seves aspiracions, perspectives, esperances i ideologies. Sabem per experiència que en la pràctica les coses són molt menys (...)
diumenge 16 de març de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
A les 18:30 a Plaça Catalunya. Manifest i campanya d’autoinculpacions
MANIFEST DE SUPORT A LES ENCAUSADES PEL CAS DEL 15J DE 2011 AL PARLAMENT JO TAMBÉ ESTAVA AL PARLAMENT… I HO TORNARIA A FER El dia 31 de març comença el judici contra les 20 persones imputades per l’intent de bloqueig del Parlament del 15 de Juny del 2011. Aquell dia s’anaven a iniciar el tràmits per aprovar els pressupostos amb el primer paquet de retallades a Catalunya, que va propiciar el (...)
divendres 28 de febrer de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat CGT Baix Camp-Priorat
La deriva autoritària i repressiva en la qual està immers el PP a nivell de l’estat espanyol, que està retallant drets i llibertats fins a uns límits que representen una tornada al franquisme en molts aspectes, ha arribat ara a Reus amb una ordenança del civisme que el govern municipal de CiU-PP vol tirar endavant. Ja se sap que en determinats temes les dretes s’entenen fàcilment i comparteixen (...)
dissabte 22 de febrer de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d’opinió de Xavier Caño Tamayo (ATTAC)
A l’Estat Espanyol ens avorreixen des púlpits, de portaveus i tribunes del Govern, i des del Partit Popular que ho recolza, amb la proclamació de l’epifania d’entrar en un nou cicle econòmic . Tot per un parell d’apunts econòmics, com certa estabilitat de la prima de risc i que els fons voltors compren barat deute i propietats. Alguna cosa no necessàriament bona sinó al contrari. Però no es veu ni (...)
divendres 14 de febrer de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article d’Ivan Miró
A la primavera del 2011, l’aleshores alcalde de Barcelona, Jordi Hereu (us en recordeu, d’en Jordi Hereu?) entomava la campanya per les eleccions municipals amb un original i premonitori lema: “A Barcelona, res no és casualitat”. En un dels seus espots electorals, una veu en off declamava: “Que aquesta sigui la ciutat europea que més s’ha transformat en els últims vint anys, no és casualitat”. Al (...)
dimarts 4 de febrer de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Els Serveis Públics i el futur incert. Des de la crisi dels 70 a nivells europeus i des de la dècada dels 80 a nivells de l’estat espanyol, hem estat massa anys contemplant com els serveis essencials per a la comunitat i les empreses públiques, per mitjà de les quals es prestaven part d’aquests serveis, patrimoni de tota la societat-, eren convertits en negoci i expropiats a la majoria. Unes (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid