Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
dimarts 4 de març de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Tarragona marxa a peu i amb autobús a la Marxa de la dignitat de Madrid La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, porta a terme una campanya de comunicació entorn a la manifestació que es realitzarà el 22 de març a les 18h a la Rambla Vella (davant de Santa Tecla) de Tarragona. Aquesta manifestació s’emmarca en una iniciativa més àmplia en què confluiran a (...)
dijous 30 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat SP Comitè Confederal CGT
Els sistemes de Seguretat Social, representen un conjunt de mesures que adopten els Estats per a protegir a la ciutadania enfront de diversos riscos: malalties, accidents, invalidesa, vellesa, subsidis d’atur, PENSIONS. SÓN POLÍTIQUES SOCIALS que es basen en la concepció de protegir a les persones davant estats de necessitat, per exemple, quan no tenim treball o, quan acaba el nostre cicle de (...)
dimecres 29 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Per a la CGT, el govern actual del PP, conjuntament amb el govern anterior del PSOE, i al dictat de les elits empresarials i financeres, han dut al BOE els majors atemptats contra els sistemes de relacions laborals i els sistemes públics de pensions. El PP amb la publicació de la Llei sobre l’Índex de Revaloració de Pensions i el Factor de Sostenibilitat, legitima i empitjora la Llei 27/2011 que (...)
diumenge 26 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
CGT INICIA UNA CAMPANYA EN DEFENSA DE LES PENSIONS PÚBLIQUES La Confederació General del Treball té previst iniciar una campanya en defensa de les pensions públiques a partir del 27 de gener que durà per títol "Defensem les pensions públiques suficients per a totes i tots". CGT informarà a la ciutadania que "els sistemes de Seguretat Social representen un conjunt de mesures que adopten els estats (...)
divendres 24 de gener de 2014 ,  per  CGT Catalunya
Full informatiu editat per la CGT de Catalunya
Fins ara, com s’actualitzaven les pensions? Des dels anys 1980s, els i les pensionistes tenien dret a la revalorització anual de les pensions segons l’Índex de Preus al Consum (IPC), per tal de garantir el manteniment del seu poder adquisitiu. Però els darrers quatre anys, via Real Decret, aquesta revalorització anual de les pensions a segons l’IPC s’ha deixat en suspens, malgrat que la llei (...)
diumenge 12 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Confederació General del Treball considera que la Llei Reguladora del Sistema de Pensions de la Seguretat Social és una violació del dret a pensió suficient i adequada, “és un robatori a les pensions públiques de les persones pensionistes actuals i de totes les futures”. En aquest sentit, ja en els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014 es fixa la revaloració en el 0,25% i no segons (...)
dimecres 8 de gener de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un informe de Miren Etxezarreta, Elena Idoate, José Iglesias Fernández i Joan Junyent, del Seminari d’economia crítica Taifa
Síntesi per a gent amb pressa Cal reformar les pensions? No és veritat que el tema de les pensions tingui relació amb la crisi. Els poders polítics i econòmics ja plantejaven aquesta qüestió molt abans de la crisi actual. Totes aquestes reformes, totes, i la que ara es proposa, estableixen mesures per disminuir les pensions. Rebaixes sobre rebaixes. Cada vegada hi ha més pensionistes perquè la (...)
dimecres 4 de desembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A càrrec de Desiderio Martin (Gabinet d’Estudis Confederal CGT)
LES PENSIONS DEL FUTUR INMEDIAT Ronda de xerrades organitzada per CGT Catalunya, a càrrec de Desiderio Martín (Gabinet d’Estudis Confederal) VIC Dimarts 10 desembre a les 18:30h Centre Cívic Can Pau Raba, C/Raval Cortines 24 TÀRREGA Dimecres 11 desembre a les 19:00h Biblioteca Comarcal, Pça. Sant Antoni 3 BARCELONA Dijous 12 desembre a les 16:30 Sala Costa i Font (CGT), Via Laietana 18 9ª (...)
divendres 29 de novembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El sistema públic de Seguretat Social: Defensem el públic i social. Defensem les pensions suficients per a tots i totes Butlletí Informatiu nº 141 editat pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT i elaborat pel Gabinet d’Estudis Confederal. >>> Teniu el butlletí en document adjunt. >>> El podeu descarregar a http://in-formacioncgt.info/juridico-sind/boletines/bi-141.pdf Índex (...)
divendres 22 de novembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article de José Iglesias Fernández
El Seminari d’Economia Crítica Taifa presentava, el setembre d’enguany, l’informe Les pensions no es toquen per advertir la població sobre un nou atac al sistema públic de pensions. La nova reforma, anomenada Llei del Factor de Sostenibilitat i l’Índex de Revalorització de les Pensions, té com objectiu prioritari reduir les despeses en tots els tipus de pensions establertes en el model públic de (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
Rànquings 365 últims díes
  1. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  2. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  3. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  4. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  5. Campanya Aturem la Invasió
  6. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid