Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 140
dimecres 29 d'abril de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
CGT presenta al·legacions al Consorci Sistema Integral de Salut Lleida: AL GOVERN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA En Rafael Caballero Esquinas, major d’edat amb DNI , i domicili a efectes de notificacions a l’Avinguda Catalunya núm. 2, planta 8, 25002, Lleida i en qualitat de Secretari General de la Federació Intercomarcal de Lleida de la Confederació General del Treball, i en la seva (...)
dimecres 29 d'abril de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Sandra Soutto - ATTAC Castelló
La Comissió Europea, al seu web, defineix el TTIP de la següent manera: "El TTIP té com a objectiu eliminar les barreres comercials entre els Estats Units i la Unió Europea (suprimir aranzels, normativa innecessària, restriccions a la inversió, etc.) i simplificar la compravenda de béns i serveis entre aquests dos espais. Eliminar aquestes barreres suposarà creixement econòmic, creació de llocs de (...)
dimarts 28 d'abril de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitza: CGT Garraf-Alt Penedès i Sindicat d’Ensenyament
SI ENTRA EN VIGOR EL TRACTAT TRANSATLÀNTIC (TRACTAT TRANSATLÀNTIC DE COMERÇ I INVERSIONS) COM AFECTARÀ ELS LLOCS DE TREBALL? N’hi haurà més? Seran llocs dignes? Què pot passar amb el meu treball? COM AFECTARÀ LA FUNCIÓ PÚBLICA I ELS SERVEIS? Hi haurà ensenyament i sanitat per a tothom? Milloraran els serveis socials? VILANOVA I LA GELTRÚ CENTRE CÍVIC DE ST. JOAN DIJOUS 30 D´ABRIL DE 2015, a les (...)
dilluns 20 d'abril de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Document de CGT amb motiu de la mobilització estatal realitzada el 18 d’abril, dins la campanya contra la signatura, per part dels Estats Units i la Unió Europea, del Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç (TTIP).
"Ja n’estem TTIPs" Milers de persones es van manifestar ahir a Barcelona en contra del tractat per al lliure comerç i la inversió entre Estats Units i Europa. La mobilització s’emmarca en una convocatòria internacional on hi van participar més de 400 ciutats Unes 30.000 persones es van manifestar a Barcelona contra el TTIP Còmplices i responsablesProfessorat i famílies fan una cadena humana per (...)
dimecres 15 d'abril de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Adjuntem la denúncia presentada a l’Oficina Antifrau de Catalunya
La CGT ha presentat avui dijous denúncia a l’Oficina Antifrau de Catalunya per sospites d’irregularitats vinculades a la gestió de la societat ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA (ATLL CGC). ATLL CGC contracta a un dels socis majoritaris, ACCIONA, els serveis d’operació i manteniment a un empresa anomenada Empresa Operadora ATLL de capital 100% ACCIONA. Qualsevol contractació (...)
divendres 27 de març de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
La gestió privada de l’aigua afecta a prop del 82,8% de la població catalana; el 74,3% monopoli en mans d’AGBAR. La gestió privada és, de mitjana, un 25% més cara i es concentra en les zones urbanes, on el negoci està garantit. A l’Àrea Metropolitana de Barcelona la diferència és del 91%. Catalunya és la regió líder mundial en gestió privada de l’aigua. La presència d’empreses que gestionen aquest servei (...)
diumenge 8 de març de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d’opinió d’Elena Idoate, del Seminari d’Economia Críica Taifa
La doble privatització del SOC El Govern de CiU segueix impulsant polítiques de privatització dels serveis públics amb el Projecte de Llei d’Ordenació del Sistema d’Ocupació i del Servei d’Ocupació de Catalunya. El Projecte de Llei d’Ordenació del Sistema d’Ocupació i del Servei d’Ocupació de Catalunya està fent els darrers tràmits parlamentaris. El text presentat pel govern de CiU suposa un pas més enllà (...)
divendres 20 de febrer de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Reportatge d’investigació de Laia Altarriba a Elcritic.cat
Màsters a 5.000, 10.000 i fins a 20.000 euros. No es tracta de cursos en escoles de negocis, sinó d’una realitat creixent a les universitats públiques catalanes. El pla de reforma universitària conegut per 3+2 que acaba d’aprovar el Consell de Ministres afavorirà la proliferació d’aquests màsters en l’educació superior. Un entramat de fundacions i empreses adscrites, controlades per l’elit del (...)
dijous 19 de febrer de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Comunicat del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de CGT Catalunya
Reforma Codi Penal: A cop de llei, liquiden els pocs drets que ens queden Els darrers dies hem tingut coneixement del pacte d’estat signat entre el PP i el PSOE, pel qual, es materialitza un acord destinat a criminalitzar totes aquelles veus dissidents. El pretext del pacte és combatre el «terrorisme jihadista». L’objectiu real, però, és plasmar a la llei la repressió que per la via de fet ja (...)
dimarts 17 de febrer de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Xerrada: Què és el TTIP i com ens afecta? Divendres 20 de febrer 18.30h al local de la CGT, Via Laietana 18, 9è Barcelona. Intervindràn: Desiderio Martín, Secretari de Formació del Comitè Confederal de la CGT Juan García, afiliat de CGT Barcelona Organitza: CGT Barcelona https://www.facebook.com/events/333113910216506/ Més informació: TWITTER CGT (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | ... | 140
Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid