Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
dimecres 28 de març de 2012 ,  per  webcat
Manifestem que davant de l’actual reforma laboral, es fa més necessària que mai la UNITAT de tots els treballadors i treballadores per a rebutjar la seva aplicació empresa per empresa. Acordem participar en la vaga convocada per al 29 de març com un primer pas per a evitar que s’apliqui la reforma laboral que significaria una regressió dels drets laborals i una desprotecció per als (...)
dimecres 28 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
La xarxa europea del sindicalisme alternatiu i de base vol expressar tot el seu suport a la vaga general del 29 de març convocada a l’Estat espanyol en contra d’una reforma laboral que consisteix a reduir els drets dels treballadors conquerits després de molts anys de lluites. Els drets s’han d’estendre a tots i no reduir-los com està fent el govern de l’estat espanyol! Des del moment en que (...)
dimarts 27 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
El sindicat CGT ha presentat la seva pròpia convocatòria de Vaga per al proper 29 de març contra la Reforma Laboral i el Pacte Social i els objectius bàsics següents: 1.- La retirada de les polítiques, lleis i actuacions del capital que fomenten l’atur, la retallada dels drets socials i individuals, la precarietat i l’explotació de la classe treballadora i que impedeixen un repartiment just del (...)
dimarts 27 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Els delegats i membres del comitè d’Stradivarius al Bages, han detectat que a l’empresa STRADIVARIUS LOGISTICA, hi ha pressions als treballadors per evitar fer vaga, durant la jornada de Vaga General convocada el 29 de març en resposta a l´involució social i laboral, entre d´altres per la darrera reforma laboral imposada per decret. A l’empresa Stradivarius, utilitzen mètodes intimidatoris i (...)
dimarts 27 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Hola a totes, Un grup de dones feministes properes a la CGT hem elaborat el comunicat que teniu en document adjunt, de suport a la Vaga General del 29 de marc i per això us preguntem si voleu adherir-vos perquè consti el vostre nom i afiliació si ho creieu convenient. També us agrairem que doneu força difusió en diaris, webs, assemblees del barri, d’universitats, comitès de vaga, etc. Jo mateixa (...)
dimarts 27 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
CONTRA LA REFORMA LABORAL, EL PACTE SOCIAL I LES RETALLADES A L’ENSENYAMENT PÚBLIC: VAGA GENERAL EL 29 DE MARÇ! La reforma laboral L’11 de febrer es va posar en marxa, mitjançant Decret-Llei, la més agressiva i destructora Reforma Laboral que els diferents governs s’han atrevit a implantar en les últimes dècades. Aquesta mesura suposa un retrocés de decennis en els drets laborals de totes i tots (...)
dilluns 26 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
AMB LA VAGA GENERAL DEL 29-M Perquè la Reforma Laboral destrueix els èxits aconseguits durant dècades. Perquè deixa els treballadors, de tots els sectors, desproveïts dels seus drets. Perquè es carrega de cop la negociació col·lectiva. PERQUÈ NOMÉS BENEFICIA ALS EMPRESARIS. No a la negociació, sí a la derogació! * CONTRA LA PRECARIETAT ALS MITJANS. Que contribueix a una desinformació generalitzada (...)
diumenge 25 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
29 de març de 2012: VAGA GENERAL I DE CONSUM 29M: No treballis, No consumeixis Què és la Vaga de Consum? Es tracta de no adquirir cap tipus de bé, producte o servei durant el pròxim 29 de març coincidint amb la Vaga General, amb l’objectiu de paralitzar gran part del sistema productiu, grans empreses, bancs, multinacionals i pressionar al govern perquè retiri la Reforma Laboral i corregeixi la (...)
divendres 23 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
DAVID FERNÀNDEZ | Setmanari Directa Els uns i els altres. Ells que guanyen i nosaltres que perdem. L’1% i el 99%. Els de dalt. Les de baix. Les dades socials i econòmiques de la crisi descriuen un escenari on el frau i l’estafa del cop d’estat financer es fa més evident que mai. Són raons que sumen per a la convocatòria de vaga general del dijous 29 de març 155.000 MILIONS D’EUROS De 2003 a 2011, (...)
dijous 22 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
RESOLUCIÓ DE CONVOCATÒRIA DE VAGA GENERAL / 29 MARÇ 2012 ADIF – FEVE – RENFE OPERADORA La reforma laboral imposada pel govern és una peça més de les polítiques d’ajustament que promouen les institucions europees per a satisfer les demandes dels mercats financers. Les polítiques portades a terme des de la Unió Europea, centrades a reduir el dèficit públic sense estimular la reactivació econòmica i a (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid