Els treballadors de l'Aeroport de Reus, acorden l'inici de mobilitzacions en contra de la modificació d'horaris imposada per Aena. - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Els treballadors de l’Aeroport de Reus, acorden l’inici de mobilitzacions en contra de la modificació d’horaris imposada per Aena.
dimecres 3 d'abril de 2013 / Acció Sindical / Visites: 150
Menéame

Els treballadors de l’Aeroport de Reus, acorden l’inici de mobilitzacions en contra de la modificació d’horaris imposada per Aena.

L’assemblea de treballadors de l’Aeroport de Reus, ha acordat aquest matí del 2 d’abril iniciar accions de protesta. En principi cada divendres, es concentraran durant mitja hora a les portes de l’aeroport, i estudien la possibilitat de convocar vagues durant la nova temporada d’estiu. Així mateix els treballadors han decidit que el Comitè d’empresa de l’Aeroport de Reus iniciï accions prèvies de mediació i arbitratge a un conflicte col · lectiu en magistratura.

La modificació d’horaris imposada per Aena, suposarà la supressió d’un torn de treball, i la reubicació del 15% dels treballadors. L’eliminació, per part d’Aena, d’aquest cinquè torn, elimina la flexibilitat, amb la qual es podria mantenir l’aeroport més hores obert, i poder afrontar amb èxit la campanya de Estiu.

L’Aeroport de Reus, que oferirà aquesta temporada d’estiu vols a 26 destinacions a ciutats europees, es pot veure immers en un conflicte laboral innecessari, per una decisió empresarial que incompleix el Conveni Col·lectiu d’Aena i no beneficia la capacitat operativa de l’aeroport.
Aena, té previst, fer efectiu aquesta retallada laboral i operatiu, el 5 d’abril, que coincidirà amb el primer dia de protesta convocat a l’Assemblea d’avui, dels treballadors de l’Aeroport de Reus.

El sindicat CGT, que participa activament en el Comitè Empresa de Aeroport de Reus, dóna suport a les mobilitzacions dels treballadors en contra la modificació dels Horaris laborals

CGT AENA - Aeroport de Reus

Més informació:

- CGT AENA SECCIÓ SINDICAL ESTATAL

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid