Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L., subcontracta de logística a Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L., subcontracta de logística a Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès
divendres 15 de febrer de 2013 / Documentació i estudis / Visites: 679
Menéame

Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L.

Els treballadors i treballadores de CTC Externalitzación SL subcontracta de logística en Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès
convoquen VAGA INDEFINIDA.

El tràmit legal s’ha cursat en el dia d’avui per començar la mateixa dimarts dia 19 de febrer
.
Després dels acords aconseguits en l’ERO plantejat per Aceros para la Construcción SA, el qual va ser signat per CCOO i l’empresa, dir que:
Aquest recull com "Pla Social" d’entre altres, una recol·locació en l’empresa subcontractada de logística del propi Centre i que des de CGT sens dubte es considera de total il·legalitat, ja que no s’entén com una empresa contractista pot oferir llocs de treball en una subcontracta, sense ser considerada aquesta acció com una Cessió Il·legal o un suposat tràfic de mà d’obra.

Després de no acceptar l’acord per entendre que els signants pretenien suposadament "Espanyolitzar" en tot moment les ocupacions del Centre de treball amb aquesta i altres ofertes, ens trobem ara amb que els companys de la subcontracta han començat a patir els primers acomiadaments. Fins ara han estat acomiadats 2 companys afiliats d’origen magribí i la resta que són 7 TOTS ells afiliats a CGT, en un gest de total unió han decidit declarar-se en vaga indefinida.

Des de CGT no s’entén la postura d’alguns que en la convocatòria de les Vagues dutes a terme durant la negociació de l’ERO de Aceros para la Construcción SA argumentessin aquestes "Pel manteniment de l’ocupació", de qui i per a qui? CGT no deixarà a sense suport a ningú per la seva condició d’immigrant, partint des d’un principi molt bàsic que és que d’aquí o de fora som la mateixa classe obrera, a la vegada que rebutja tota postura classista i discriminatòria.

Dit això demà a les 12 hores es mantindrà una primera reunió per intentar d’una manera seriosa i contundent el manteniment de TOTS els llocs de treball i la readmissió dels 2 companys acomiadats. D’altra banda es farà valer l’acord signat pels treballadors i CGT el gener del passat any i que garantia després d’un complicat procés de subrogació totes les condicions salarials i de treball per al esmentat col·lectiu.

El sorprenent de tot aquest tèrbol assumpte és que, l’acord de l’ERO es va signar al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, quedant clar que això no és garantia de res legal.
Recordant que la CGT NO pactarà cap tipus d’acomiadament,
vetllarà pels drets de tots els treballadors, sobretot durant el legítim dret de Vaga. També es plantejaran les mesures legals oportunes per desfer aquesta desraó.

El Vendrell a 14 febrer 2013

CGT Baix Penedès

Més informació:

- FACEBOOK FEDERACIÓ COMARCAL CGT BAIX PENEDÈS

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

C/Nord nº 13 3ª Planta 43700-El Vendrell (TARRAGONA)

Telf. 977660832 E-mail: cgtbaixpenedes@cgtcatalunya.cat

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Universitats i centres de recerca a la Vaga el proper 21 d’Octubre
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  4. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  7. Vaga d’universitats i centres de recerca en tot l’estat
  8. Presentació de demanda per vulneració de drets fonamentals a la Diputació de Barcelona
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid