Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L., subcontracta de logística a Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L., subcontracta de logística a Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès
divendres 15 de febrer de 2013 / Documentació i estudis / Visites: 652
Menéame

Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L.

Els treballadors i treballadores de CTC Externalitzación SL subcontracta de logística en Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès
convoquen VAGA INDEFINIDA.

El tràmit legal s’ha cursat en el dia d’avui per començar la mateixa dimarts dia 19 de febrer
.
Després dels acords aconseguits en l’ERO plantejat per Aceros para la Construcción SA, el qual va ser signat per CCOO i l’empresa, dir que:
Aquest recull com "Pla Social" d’entre altres, una recol·locació en l’empresa subcontractada de logística del propi Centre i que des de CGT sens dubte es considera de total il·legalitat, ja que no s’entén com una empresa contractista pot oferir llocs de treball en una subcontracta, sense ser considerada aquesta acció com una Cessió Il·legal o un suposat tràfic de mà d’obra.

Després de no acceptar l’acord per entendre que els signants pretenien suposadament "Espanyolitzar" en tot moment les ocupacions del Centre de treball amb aquesta i altres ofertes, ens trobem ara amb que els companys de la subcontracta han començat a patir els primers acomiadaments. Fins ara han estat acomiadats 2 companys afiliats d’origen magribí i la resta que són 7 TOTS ells afiliats a CGT, en un gest de total unió han decidit declarar-se en vaga indefinida.

Des de CGT no s’entén la postura d’alguns que en la convocatòria de les Vagues dutes a terme durant la negociació de l’ERO de Aceros para la Construcción SA argumentessin aquestes "Pel manteniment de l’ocupació", de qui i per a qui? CGT no deixarà a sense suport a ningú per la seva condició d’immigrant, partint des d’un principi molt bàsic que és que d’aquí o de fora som la mateixa classe obrera, a la vegada que rebutja tota postura classista i discriminatòria.

Dit això demà a les 12 hores es mantindrà una primera reunió per intentar d’una manera seriosa i contundent el manteniment de TOTS els llocs de treball i la readmissió dels 2 companys acomiadats. D’altra banda es farà valer l’acord signat pels treballadors i CGT el gener del passat any i que garantia després d’un complicat procés de subrogació totes les condicions salarials i de treball per al esmentat col·lectiu.

El sorprenent de tot aquest tèrbol assumpte és que, l’acord de l’ERO es va signar al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, quedant clar que això no és garantia de res legal.
Recordant que la CGT NO pactarà cap tipus d’acomiadament,
vetllarà pels drets de tots els treballadors, sobretot durant el legítim dret de Vaga. També es plantejaran les mesures legals oportunes per desfer aquesta desraó.

El Vendrell a 14 febrer 2013

CGT Baix Penedès

Més informació:

- FACEBOOK FEDERACIÓ COMARCAL CGT BAIX PENEDÈS

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

C/Nord nº 13 3ª Planta 43700-El Vendrell (TARRAGONA)

Telf. 977660832 E-mail: cgtbaixpenedes@cgtcatalunya.cat

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. L’Assemblea de CGT en el Port de Barcelona, exigeix la readmissió dels acomiadats de TEPSA i dona suport a la vaga convocada a partir del 5 de novembre
  2. La “Llei Aragonès”, els serveis públics al punt de mira
  3. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  4. Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona
  5. CGT Catalunya treu múscul arreu l’1 de maig.
  6. Ha sortit el número 208 de la revista Catalunya (Abril 2019)
  7. Actualitzar l’anarquisme sense adulterar-ho
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. La CGT de Catalunya davant la sentència de la justícia grega a la companya Lola Gutiérrez
  10. Material Vaga General Feminista 8M

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid