CGT i els treballadors/es guanyen les eleccions sindicals a l´empresa HYDRO ALUMINIUM EXTRUSIÓN S.A. de Santa Oliva (Baix Penedès) - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT i els treballadors/es guanyen les eleccions sindicals a l´empresa HYDRO ALUMINIUM EXTRUSIÓN S.A. de Santa Oliva (Baix Penedès)
divendres 8 de febrer de 2013 / La CGT i la seva actuació sindical / Visites: 449
Menéame

CGT i els treballadors/es guanyen eleccions sindicals a l’empresa HYDRO ALUMINIUM EXTRUSIÓN S.A. de Santa Oliva (Baix Penedès)

En el dia d’avui s’han realitzat en HYDRO ALUMINIUM EXTRUSIÓ SA de Santa Oliva (Tarragona) les Eleccions Sindicals en què CGT s’ha presentat per primera vegada.

La candidatura de CGT al col·legi d’especialistes ha obtingut un molt bon resultat, obtenint 25 dels 45 vots emesos i que la resta han estat 11 per CCOO i 9 per UGT, sindicats que porten establerts en l’empresa des dels seus inicis.

Aquesta nota informativa no s’hauria emès d’haver-se desenvolupat el procés de forma normal, però lamentablement no ha estat així. A principis del mes de novembre de l’any passat es van presentar la companya i companys que han estat a la candidatura de CGT
al sindicat, mostrant les seves inquietuds pel mal o nul funcionament del Comitè, fent-nos saber que en breu es celebrarien eleccions al seu centre de treball.

Des de CGT se’ls va donar tot el suport i després de parlar amb ells se’ls va comunicar que no hi hauria problema a avalar la candidatura. El dia 21 de Novembre efectivament CCOO promou les eleccions i per tant les companyes comencen a fer saber que es
presentarien per CGT per defensar els drets de tots els treballadors. L’empresa el dia 30 de novembre acomiada de forma il·legal a la companya Clara que encapçalarà la candidatura ja sabent que té el suport de molt bona part dels seus companys.

Després de presentar la demanda per vulneració de la llibertat sindical, el dia 4 de gener a l’acte de conciliació l’empresa li ofereix 45 per any treballat sent rebutjada tan insultant "Oferta" i manifestant la voluntat de voler el lloc de treball al que l’empresa es nega. Amb tot i això l’empresa en l’elaboració del cens definitiu l’exclou del mateix no donant-li l’opció a ser electora i elegible, com no podia ser d’altra manera s’impugna el cens i s’obté un laude favorable pel que es modifica la data de les eleccions i la companya ha estat en contra del que esperava l’empresa totalment recolzada pels companys que sempre han manifestat que havia estat acomiadada pels motius
anteriorment exposats.

Des d’aquesta Federació Comarcal felicitar la companya Clara especialment i als companys de candidatura que han demostrat gran valentia en concórrer a unes eleccions condicionades pel terrorisme patronal i de la mateixa manera a tots i totes les que li han donat suport amb el seu vot.

El judici per l’acomiadament de la companya tindrà lloc el proper dia 8 d’abril en el qual CGT estarà mostrant un incondicional suport per tan valent gesta i total integritat.

El Vendrell a 8 de febrer del 2013

Més informació:

- CGT BAIX PENEDÈS FEDERACIÓ COMARCAL

- CGT BAIX PENEDÈS

E-mail: cgtbaixpenedes@cgtcatalunya.cat

David Santamaría: 617086999

P.-S.
Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. L’Assemblea de CGT en el Port de Barcelona, exigeix la readmissió dels acomiadats de TEPSA i dona suport a la vaga convocada a partir del 5 de novembre
  2. La “Llei Aragonès”, els serveis públics al punt de mira
  3. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  4. Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona
  5. CGT Catalunya treu múscul arreu l’1 de maig.
  6. Ha sortit el número 208 de la revista Catalunya (Abril 2019)
  7. Actualitzar l’anarquisme sense adulterar-ho
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. La CGT de Catalunya davant la sentència de la justícia grega a la companya Lola Gutiérrez
  10. Material Vaga General Feminista 8M

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid