Vilafranca del Penedès: El 14 de novembre, nosaltres també farem vaga! - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vilafranca del Penedès: El 14 de novembre, nosaltres també farem vaga!
Assemblea oberta, manifestació pel matí i manifestació per la tarda
dijous 8 de novembre de 2012 / Comunicats / Visites: 451
Menéame

vaga general a vilafranca #14n

14 DE NOVEMBRE: NOSALTRES TAMBÉ FAREM VAGA!

El dia 14 de novembre hi ha VAGA GENERAL!

Dimecres 14 de novembre:
[10:00h] Assemblea oberta - Pl de la Vila
[12:00h] Manifestació - Pl de la Vila
[17:00h] Manifestació - Pl de la Vila

Fem vaga general perquè ha arribat novament l’hora de dir prou, de plantar-nos un cop més, però amb més força que mai, i fer front a la gestió capitalista de la crisi. Una gestió que consisteix en carregar els costos d’aquesta sobre l’esquena de les treballadores i les classes populars, és a dir, sobre la majoria de la població, tot privant-la de qualsevol possibilitat d’un treball i d’una vida dignes.

Fem vaga per a donar continuïtat a les nostres lluites quotidianes, perquè no estem disposades a acceptar que es continuïn retallant els nostres drets laborals i socials, ni que es privatitzin els serveis públics que són de totes i tots, ni que se’ns continuï robant per a salvar els bancs, els especuladors i el capital financer.

Perquè, després de cinc anys de crisi, ja hem tingut temps més que suficient per a copsar el que volen els polítics que manen a Berlín, a Brussel·les, a Madrid i a Barcelona, aquells qui decideixen sobre les nostres vides, sobre el nostre futur i el de les nostres filles i netes. No ens representen. Ara ens toca parlar a nosaltres i ho farem, com sempre ho hem fet, al carrer.

Serà al carrer on direm la nostra per fer-nos sentir, tot cridant ben alt i ben clar que n’estem fartes i que no admetem ni un segon més continuar transitant per aquest camí de patiment, renúncies i misèria al qual ens volen condemnar...

* NO admetem les reformes laborals, que desregulen i precaritzen més encara les relacions laborals, faciliten i abarateixen l’acomiadament, i deixen indefenses la majoria de les treballadores front el poder discrecional i arbitrari dels patrons.

* NO admetem les retallades en els nostres drets socials: La sanitat, l’educació, les pensions de jubilació, les prestacions d’atur, les escoles bressol, els serveis socials i d’atenció a la dependència, etc.

* NO admetem l’externalització i privatització dels serveis públics, ni la seva gestió a partir de criteris empresarials.

* NO admetem ni un segon més la sagnia dels desnonaments. L’habitatge és un dret, no pas una mercaderia. Exigim que s’aturi immediatament aquesta dinàmica que està deixant milers de famílies al carrer, sense casa, i amb un deute de per vida.

* NO admetem les reformes fiscals regressives, que cerquen augmentar els ingressos dels poders públics tot carregant les rendes del treball i pujant impostos indirectes, que graven el consum de la majoria de la població, enlloc de gravar les grans fortunes i les rendes del capital, alhora que s’aproven amnisties fiscals en favor dels grans defraudadors.

* NO admetem el pagament d’un deute que és il·legítim, i que no és altra cosa que un gegantí mecanisme de despossessió de les classes populars. Ens neguem a acceptar el rescat dels bancs i del sistema financer a costa dels nostres drets. El deute no és nostre i no el pensem pagar.

* NO admetem la submissió a les directrius polítiques i econòmiques de la Unió Europea. Cridem a tothom a combatre les polítiques d’austeritat dictades des de Brussel·les i Berlín, per a construir una Europa dels pobles i de les treballadores, al servei de la majoria, i no d’una minoria de sangoneres que ens ho volen treure tot.

El dia 14 de novembre tots i totes estem cridades a fer vaga: Assalariades, precàries, autònomes, docents, estudiants, pensionistes, desnonades, aturades, excloses, pageses... Tothom hi ha de participar i fer-se seva la vaga formant part dels piquets, les manifestacions i la resta d’accions que es realitzin. Perquè aquesta vaga no és patrimoni de cap organització política o sindical, sinó del conjunt de treballadores i treballadors. Convertim-la en una via per a impugnar radicalment el sistema actual, per a imposar la nostra voluntat i fer que deixi de ser-nos imposada la dels capitalistes i la dels polítics que estan al seu servei.

Fem de la vaga del 14 una vaga no només laboral, sinó també social: No treballem, no consumim, no anem a classe, no portem els nanos a escola, no fem res que obligui a cap treballadora a haver d’anar a la feina, sota coacció empresarial. Fem que la roda deixi de girar i demostrem-los ben clarament que no tornarà a girar si nosaltres no ho volem. Aturem Vilafranca, aturem el Penedès i aturem el país. Fem-ho per guanyar el nostre futur, i per evitar que es converteixi en realitat el futur que desitgen aquells que han organitzat aquesta monumental estafa.

Visca la lluita de la classe treballadora!
Visca la vaga general!

Més informació:

Twitter: @vagavilafranca
Facebook: http://www.facebook.com/vagavilafranca
https://www.facebook.com/events/384150068327376/
Email: vagageneralvilafranca@gmail.com

P.-S.

vaga general a vilafranca #14n

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell Vilafranca del Penedès 14N

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  9. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  10. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid