Reforma de la Llei de l'avortament: Sàdics al govern de l'Estat - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Reforma de la Llei de l’avortament: Sàdics al govern de l’Estat
Article d’opinió d’Isa Garnika (Sec. Gènere CGT Catalunya) i Núria Bazaga (Sec. Gènere CGT Girona)
dimecres 25 de juliol de 2012 / Gènere / Dona / Visites: 370
Menéame

Aquestes són les negres tempestes que avui sacsegen els aires. Ja no s’hi val, no hi ha ni una sola persona a qui no afecti d’una manera o una altra alguna de les decisions que ha pres i portat a terme un govern que des de l’ inici ha practicat una política que ataca d’arrel la mateixa idea de qualitat de vida.

Quan encara sentim als peus els passos recorreguts la tarda del passat dijous 19 de juliol, aquest diumenge hem rebut la notícia amb la que es desfan tots els dubtes que ens podien quedar sobre els límits del govern a l’hora d’atacar la qualitat de vida de la ciutadania. Ruiz Gallardón anuncia amb orgull que la malformació del fetus ja no serà un supòsit per a poder avortar. S’obligarà a donar a llum a una persona que des del mateix dia del seu naixement haurà de patir dolor i les conseqüències personals, socials i fins i tot polítiques d’una malaltia que l’impedirà poder gaudir d’una existència feliç, o simplement poder projectar-la.

S’obligarà una dona a passar per tot un embaràs, obviant del tot el seu dret a decidir, que és un obstacle per un estat que vol retornar-nos a un rol tradicional, a fi de portar al món algú la qualitat de vida del qual estarà marcada des del mateix moment del part, obligar a donar una vida de tristesa i dolor, obligar-la a viure aquest patiment i aquest dolor en nom de què? L’error de Gallardón és encara més greu si basa aquesta decisió en l’amor a la vida , en el dret a la vida. De quina mena de vida estem parlant? Quin concepte de vida pot sostenir aquesta decisió? La definició del concepte vida ha d’incloure la possibilitat de partida de poder gaudir-la amb tota la llibertat i completesa.

El sàdic és aquell que gaudeix amb el dolor d’un altre, el sadisme no és cap forma d’amor, és un trastorn, com el d’aquells que afirmen que per a mantenir l’estat del benestar cal fer retallades en allò social. El govern atempta contra la qualitat de vida de les persones i per això tot aquell que no se senti cridat a sortir al carrer contra aquest govern, avui, ara, és algú totalment mancat d’humanitat.

Isa Garnika. Secretaria de Gènere CGT Catalunya

Nuria Bazaga Secretària de Gènere CGT Girona

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid