Valoració mobilitzacions #19J a Catalunya de la Secretaria d'Acció Sindical CGT Catalunya - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Valoració mobilitzacions #19J a Catalunya de la Secretaria d’Acció Sindical CGT Catalunya
divendres 20 de juliol de 2012 / Acció Sindical / Visites: 248
Menéame

Ahir dijous 19 de juliol hem sigut testimonis de una de les mobilitzacions mes exitoses i massives dels últims temps arreu de Catalunya.

Barcelona, Terrassa, Sabadell, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Mollet, Vic…. i el dissabte Reus.

Podem dir que entre totes les manifestacions 500,000 treballadors/es han sortit al carrer en ple mes de Juliol a dir que ja en tenim prou que els nostres drets siguin escombrats pel Govern anti-obrer, anti-popular i amic de les grans fortunes, banquers i empresaris sense escrúpols del Partit Popular, el recolzament i participació activa de CiU, la oposició absent del PSOE (un dels eslògans mes cridats era PP-PSOE la mateixa merda son) i que cal continuar amb les mobilitzacions.

Tenim en l’horitzó una Vaga General a la tardor.

Des de CGT Catalunya volem dir-ho sense amagar res a ningú, per a nosaltres les mobilitzacions no són un fi en si mateix. No serveix de gaire sortir al carrer, abraçar-nos i dir que bé,quanta gent hi ha al carrer.

Nosaltres tenim uns objectius clars. Construir una societat per a les persones, treballar per viure i no al contrari, repartiment de la riquesa i de la feina, una societat sense explotats ni explotadors, un món en que els pobles visquin en germanor i pau.

Cal una ruptura democràtica amb el sistema heretat del franquisme i anar a una radical transformació de la política econòmica que ens governa i que només ens portarà pobresa a la majoria i un enriquiment brutal a una minoria.

Carlos Garcia. Secretari d’Acció Sindical de CGT Catalunya, a 20 de Juliol del 2012

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid