Piquet informatiu a Berga el 29M. - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Piquet informatiu a Berga el 29M.
Convocat per el Sindicat d’Activitats Diverses de la CGT de Berga, l’Ateneu Columna Terra i Llibertat i el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs.
dimarts 27 de març de 2012 / Vaga 29M / Visites: 437
Menéame

Per la Vaga General a Berga l’Ateneu Columna Terra i Llibertat, el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i el Sindicat d’Activitats Diverses de la CGT de Berga estan treballant conjuntament per tal de fer difusió de la Vaga General de dijous 29 de març.

Animem a tothom de Berga a participar a la Vaga General per aturar la reforma laboral.

Pel dijous, a Berga s’ha quedat a les 9 h al local del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, carrer del Balç 4, per fer un piquet informatiu junt amb companyes de l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.

Salut i anarcosindicalisme!

>>> Octaveta que repartirem:

Motius per fer vaga el 29-M: ni reforma laboral ni retallades!

Davant les continues retallades que portem patint de fa temps i aquesta última reforma laboral, aturar el país és indispensable. I és indispensable que ho fem juntes, que els i les treballadores lluitem al carrer; la vaga és dels instruments de pressió més poderosos que tenim els i les treballadores. Polítics, patronal i sindicats majoritaris han d’adonar-se que n’estem fartes que decideixin sobre les nostres condicions de vida, en funció dels seus interessos.

Aquí et donem unes quantes raons per anar a la vaga:

• Perquè aquesta reforma laboral és extremadament agressiva.

• Perquè implicarà la generalització de salaris encara més baixos. L’empresariat podrà modificar les categories i salaris dels i les treballadores si així ho decideix.

• Perquè s’amplia el poder de coacció i xantatge de l’empresariat. Aquest podrà aplicar la mobilitat geogràfica i la degradació professional com vulgui.

• A més, la possibilitat de negociació col•lectiva perd força en favor de les decisions unilaterals de l’empresa.

• Perquè es generalitza l’acomiadament lliure. Es rebaixen significativament les indemnitzacions per acomiadament, a més de què les empreses tindran la porta oberta a la imposició d’EROs, sense necessitat de supervisió de les administracions.

• Perquè no podràs posar-te malalt/a: l’absència a la feina, encara que sigui justificada, passa a ser motiu d’acomiadament objectiu.

• Perquè ens parlen d’acabar amb l’atur, però allò que fan és imposar noves formes d’esclavitud. S’incrementa considerablement el pes dels contractes temporals, en pràctiques, entre d’altres.

• Perquè què més necessitem per començar a lluitar? No deixem que, amb l’excusa de la crisi ens aboquin a la misèria, tal com estan fent.

www.cgtberga.org/activitatsdiverses/dijous-29-de-marc-vaga-general-contra-la-reforma-laboral-2.html

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid