Joaquim Forn, President de TMB, declarava el 2011: "Els acords estan per complir-se" - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
Via Laietana, 18, planta 9 - 08003 Barcelona - Telèfon: 93 310 33 62 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Joaquim Forn, President de TMB, declarava el 2011: "Els acords estan per complir-se"
La plantilla de TMB es segueix mobilitzant per a recordar als polítics i directius que han de complir el conveni pactat
dimarts 14 de febrer de 2012 / Comunicats / Visites: 574
Menéame

Apareix una gravació a internet de la reunió que van tenir al setembre de 2011 els companys de CGT, PSA i ACTUB amb el President de TMB, Joaquim Forn, i el Regidor de Mobilitat, Eduard Freixedes.

Des de la setmana passada corre per internet una web (http://wikitmb.podbean.com/) i al setmanari DIRECTA des d’ahir ( http://www.setmanaridirecta.info/noticia/joaquim-forn-va-prometre-dos-sindicalistes-tmb-que-no-hi-hauria-retallada-servei-que-complir) on s’escolta una conversa entre Joaquim Forn, President de TMB, Eduard Freixedes, Regidor de Mobilitat i delegats sindicals de CGT, PSA i ACTUB.

No sabem qui ha gravat aquesta conversa, ni sabem com ha anat a parar a internet.

Després d’una reunió d’urgència, els companys que s’escolten a la gravació han confirmat que la conversa és autèntica i que, tal i com ja van informar en el seu moment als seus companys/es de sindicat, al setembre de 2011, els tres sindicats van anar a parlar a l’Ajuntament amb el President de TMB.

En aquesta reunió van ser presents 4 companys de CGT, PSA i ACTUB, van ser els seus sindicats els que havien demanat la reunió per tractar del futur de l’empresa (retbus), del compliment del conveni col·lectiu i de les diferents denuncies que hem guanyat (15 minuts de l’entrepà, contra els sindicalistes il·legals de ccoo i ugt, etc).

En aquella reunió, el President de TMB va afirmar que no hi hauria reduccions del servei de Bus per a la gent de Barcelona, també va afirmar en relació al conveni col·lectiu que "els acords estan per complir-se". Ja llavors els companys de CGT, PSA i ACTUB el van advertir que si no complia els treballadors/es d’autobusos de TMB s’aixecarien per reclamar el que és el seu conveni i les seves condicions laborals.

Per aquest motiu, quan Joaquim Forn diu al web de l’Ajuntament que "No podemos entender esta estrategia sindical y política que busca un aumento salarial en unos momentos tan delicados para la economía y en que las actitudes responsables son necesarias para tirar adelante" està mentint descaradament, ja que ell sap que no compleix els acords establerts i que els treballadors/es de busos de TMB estan responent a aquest incompliment. Abans de l’incompliment i de la reducció de servei dels busos i de la pujada tarifaria, els treballadors/es no havien plantejat cap tipus de mobilització.

Aquí les seves declaracions:

http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,1653_1802_2_1700399844,00.html?bcnAccessible=true&accio=detall&home=HomeBCN

Per últim, volem recordar un cop més, que el CULPABLE de la vaga es diu Xavier Trias, que sent el responsable de colocar a Joaquim Forn de President de TMB, està pel moment incomplint els acords laborals amb els treballadors/es de TMB i està empitjorant el servei de BUS i METRO, alhora que s’ha imposat una pujada tarifaria intolerable.

Aquí el conveni que s’està incomplint:

www.cgtbus.com/docs/actualitat/conveni%202009-2012%20catala.pdf

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT). Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB, Plataforma Sindical d’Autobusos (PSA) i Associació de Conductors de Transports Urbans de Barcelona (ACTUB)

14 de febrer de 2012


Protesta de treballadors/es del BUS de TMB a l’acte de les monges del convent de Pedralbes, amb l’assistència de Xavier Trias, Alcalde de Barcelona

El dilluns 13 de febrer, treballadors/es d’autobusos de TMB hem anat al Convent de Pedralbes a recordar-li a l’Alcalde, Xavier Trias, que mentre incompleixi amb la plantilla de TMB i la gent de Barcelona, allà estarem nosaltres per tornar-li la memòria.

En aquest acte hi havia tots el polítics del consistori, l’Assumpta Escarp, exPresidenta de TMB, l’exAlcalde Jordi Hereu, el Joaquim Forn, President de TMB, alguns periodistes i l’Alcalde, que no ha volgut parlar amb nosaltres i, per tant, ha sigut escridassat per una dotzena de companys/es.

Com podeu veure a les fotos, els polítics han arribat amb un dels nostres busos, però l’Alcalde i el President de TMB, donant mal exemple, han arribat en cotxe oficial i tots i totes elles s’han posat les seves bandes oficials, que paguem amb els impostos.

Un cop més li hem transmès el missatge que si Xavier Trias i Joaquim Forn no compleixen amb el Conveni col·lectiu ells seran els CULPABLES de la vaga, coincidint amb el Congrés Mundial del Mòbil.

A la nostra pancarta es deia: Trias igual de mentider que Hereu. Anem a per tu!!!

Podeu trobar fotos a: http://comitedescansos.blogspot.com/

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Rànquings 365 últims díes
  1. #29N: Les marxes de la dignitat contra el nou intent d´apropiació de CCOO-UGT
  2. Homenatge a Ferrer i Guàrdia,Ascaso i Durruti el #23N al cementiri de Montjuïc, a Barcelona
  3. Hospital de Bellvitge: un mes amb una avaria a la màquina que elimina pedres renals. CGT denuncia que uns 100 pacients s’esperen per sotmetre’s al tractament
  4. Propera batalla, la universitat?
  5. Carta oberta al gerent de justícia de Barcelona ciutat
  6. Sol·licitud de CGT al Ministeri de coeficients reductors de jubilació per exposició a l’amiant. Normativa sobre l’Amiant
  7. Nou llibre de Dolors Marín sobre la història del pensament i de les experiències de l’anarquisme: ’Anarquismo, una introducción’
  8. Els plans funcionals com a primera etapa del Consorci Sanitari de Tarragona
  9. Èxit de la concentració-esmorzar reivindicatiu dels treballadors del INSS de Barcelona el 20 de novembre
  10. Constituïda Secció sindical de la CGT a Establiments Viena de Montmeló

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid