Pla de mobilitzacions de CGT contra les retallades a l'ensenyament - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Pla de mobilitzacions de CGT contra les retallades a l’ensenyament
Després de les tancades del 14 de febrer, vagues i manifestacions els dies 15, 21 i 29 de febrer i 8 de març
dilluns 6 de febrer de 2012 / Comunicats / Visites: 571
Menéame

Hem elaborat resum de la nostra proposta d’una aturada parcial el 15F al matí amb concentració al Parlament a les 9,30, així com la continuïtat en les setmanes següents per ST amb concentracions de tots i totes a St. Jaume a la tarda.

Us enviem també una graella per a que ens dieu com ho veieu i que us preguem ens feu arribar a cgtense@cgtcatalunya.cat per tal que a l’assemblea oberta del proper 9F tinguem el màxim de dades per a poder ratificar o no la vaga que ja està legalitzada. Si a la graella voleu fer constar alguna variació, com fer la vaga només el 15 amb la concentració, o ampliar els temps d’aquesta o el que considereu oportu, ens ho poseu a ACLARIMENTS amb les xifres dels qui així ho pensin.

També us informem que el passat 2 de febrer, una delegació de CGT va estar tancada fins al matí del 3, als ST de Barcelona Comarques contra les retallades, junt amb les delegacions dels altres sindicats http://cgtense.pangea.org/spip.php?article2467

- Pla de mobilitzacions de CGT Ensenyament

CAL ATURAR LES RETALLADES AMB MOBILITZACIONS CONTUNDENTS!

Des de finals del curs passat hem vingut explicant a zones i centres, que calia una resposta contundent a l’inici de curs per frenar l’ofensiva antisocial i els atacs als nostres drets laborals. No vàrem convèncer, i hem estat zona a zona, ajudant a reconstruir un moviment unitari que tornés a mobilitzar-nos i a recuperar la confiança en si mateix: samarretes grogues, pancartes, xiulades, cassolades, tancades, concentracions, i manifestacions conjuntament amb altres sectors i moviments socials…

Però per a CGT, amb el que fins ara hem fet i amb el calendari de mobilitzacions conjunt amb els altres sindicats – que assumim i impulsem - no n’hi ha prou. El 15 de febrer es voten els pressupostos i allà es resoldrà la retallada salarial, el més que possible augment d’una altre hora lectiva i la repercussió en llocs de treball –sigui per acomiadaments o per reduccions de dedicació –.

Estem convençuts que cal anar a un pla de lluita que inclogui vagues, tancaments i altres formes de mobilització i endurir i generalitzar la lluita per a aturar l’ofensiva. Ho hem plantejat reiteradament als altres sindicats i com veieu en el calendari de mobilitzacions fins al 14 de febrer no està contemplat.

Insistim, el 15 de febrer és un dia clau, per la qual cosa reiterem la nostra proposta a la resta de sindicats i la fem extensiva al conjunt del professorat. Després dels tancaments massius en centres del dia 14:

Dimecres 15 de febrer: vaga parcial de 4 hores (entre les 8 i les 12 a
secundària i postobligatoris i entre les 8:30 i les 12:30 h a infantil i primària) per
concentrar-nos a les 9:30 en el Parlament de Catalunya. A les 18h manifestació, que esperem sigui unitària amb tota la funció pública.

Dimarts 21, Dimecres 29 de febrer i Dijous 8 de març: vaga parcial
de 3:30 hores
(entre les 8 i les 11:30 a secundària i postobligatoris i entre les 8:30 i les 12 h a infantil i primària) en els centres de 2 o 3 Serveis Territorials a determinar, amb concentració i/o manifestació davant de les seus dels ST. A la tarda, tothom a la concentració a la plaça Sant Jaume a les 18h.

Per ratificar la convocatòria de vaga cal recollir la voluntat del professorat i per això posem en marxa una consulta i la convocatòria a una assemblea oberta el 9 de febrer a les 18,30 a Via Laietana 18, 9ena planta.

Us animem a que ens les feu arribar les xifres al correu cgtense@cgt.catalunya.cat , posant molt clar el nom
del centre, localitat i zona.

• PER LA MODIFICACIÓ DEL PROJECTE DELS PRESSUPOSTOS I DE LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ:

• MANTENIMENT DE TOTS ELS LLOCS DE TREBALL: NO A L’AUGMENT DE L’HORARI LECTIU

• NO A LES RETALLADES SALARIALS NI DE QUALITAT DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC.

• NO A LA MODIFICACIÓ DELS ESTADIS.

RESULTATS DE LES VOTACIONS ALS CENTRES: cgtense@cgtcatalunya.cat.

ASSEMBLEA DE RATIFICACIÓ: DIJOUS 9 DE FEBRER a les 18,30 a Via Laietana 18, 9ena planta, Barcelona.

Recordeu que podeu seguir les nostres informacions a http://www.facebook.com/cgtensenyament i http://twitter.com/#!/CGTEnsenyament així com al web www.cgtcatalunya.cat/cgtense

CGT Ensenyament

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Cos a terra, que ens disparen pau social
  2. Caravana Obrim fronteres 2018 a Ventimiglia i al sud d’Itàlia
  3. Oposicions 2018: Un sistema d’accés i unes oposicions plenes d’irregularitats
  4. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  5. La CGT Ensenyament Lleida diu adéu al senyor Cullerés i dóna la benvinguda al senyor Vega
  6. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  7. Comunicat de CGT CEB-IMEB davant la negociació del conveni de l’Ajuntament de Barcelona
  8. La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa
  9. Concentració de suport a l’Àlex el 25 de juny en el judici pel seu acomiadament per part de Cacaolat
  10. Vaga i mobilitzacions al Sincrotró ALBA el 18 de juny

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid