Sessió formativa de l'Ateneu 19 de Juliol a Girona: La història de la CGT - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Sessió formativa de l’Ateneu 19 de Juliol a Girona: La història de la CGT
Dimecres 25 de gener a les 18’30h
dijous 19 de gener de 2012 / Cursos de formació / Visites: 456
Menéame

Després de les dos primeres sessions del 2011 (Violència de gènere i Pedagogia llibertària) l’ATENEU 19 de JULIOL, espai de formació de la F.I. de la CGT comarques de Girona, reinicia les sessions del curs 2011-12 (el 2on Curs d’aquest projecte):

Hem organitzat un minicicle de dos sessions, gener i febrer, que dedicarem a conèixer millor la nostra organització: la CGT. El gener el dedicarem a la seva història i el febrer a la seva estructura i funcionament.

Aixó doncs:
El dimecres 25 de gener, de les 18’30h a les 20’30h als locals de la CGT de Girona tindrà lloc la 3a. sessió del curs actual:

HISTÒRIA de la CGT. La NOSTRA HISTÒRIA.

Es tracta sovint d’una història desconeguda per la pròpia afiliació i això, pensant en les generacions de militants que ens han precedit, és imperdonable.

Amb l’ajuda del company Juan Antonio Fernández de la CGT del Baix Llobregat repassarem la nostra història. L’apassionant història de l’anarcosindicalisme i del nostre paper fonamental en les lluites obreres dels últims 100 anys.

ADJUNTEM CARTELL.

SALUT I PARTICIPACIÓ!!!!!

CGT Girona

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
3a. sessió curs 2011-12. Cartell

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid