Campanya d'enviament de faxos per la readmissió incondicional d'Anna Pozo - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Campanya d’enviament de faxos per la readmissió incondicional d’Anna Pozo
dilluns 2 de gener de 2012 / Acció Sindical / Visites: 430
Menéame

El Sindicat de Netejes i Manteniment-CGT convoca una concentració contra la repressió sindical el dimecres 4 de gener de 9 a 11h. davant el CEIP Jaume Bruguera a l’avinguda Jaume I de Girona.

Escrit contra l’acomiadament a enviar per fax:

Els sotasignats volem manifestar la nostra repulsa i total rebuig a l’acomiadament de la responsable del Sindicat de la Neteja de CGT de Girona Anna Pozo.

La companya Anna Pozo amb més de divuit anys d’antiguitat a l’empresa Eulen SA ha estat acomiadada per la seva tasca sindical en defensa dels seus drets i el dels seus companys / es.

L’empresa ha sancionat amb setze dies d’ocupació i sou a cinc membres del Comitè d’Empresa per anar al centre de treball d’Anna Pozo a informar sobre els acords presos en una reunió sobre Prevenció de Riscos Laborals. L’empresa amenaça amb l’acomiadament a les treballadores que s’atreveixin a parlar amb el comitè. A més, retalla drets adquirits, augmenta la jornada, i els pren dies d’assumptes propis etc, etc. També ha descomptat les hores sindicals de la nòmina a unes representants de les treballadores afiliades a la Confederació General del Treball, practicant així una política que pretén limitar els drets de llibertat sindical i atemorir a tota la plantilla perquè no reclami els seus drets legals.

Per tot això, considerem l’acomiadament de la responsable del Sindicat de la Neteja de CGT de Girona, Anna Pozo i les sancions a les altres companyes, com un atemptat al dret a la lliure expressió i a la llibertat sindical recollits en la Constitució espanyola, i exigim de la direcció de l’empresa Eulen que reconsideri la seva postura i procedeixi immediatament al següent:

1 .- Readmissió incondicional de la treballadora acomiada i retirada immediata de les sancions imposades a les sis companyes representants dels treballadors.

2 .- L’empresa ha de cessar en els seus atacs a la llibertat sindical dels treballadors i, en aquest sentit, dialogar amb el comitè i no prendre represàlies contra ningú.

Fem saber que desenvoluparem en les nostres empreses i centres de treball, en les administracions públiques, i en els mitjans de comunicació de les nostres localitats, una campanya de solidaritat amb les treballadores de EULEN SA.

CONTRA LA REPRESSIÓ SINDICAL! !

PER LA READMISSIÓ incondicional ANNA POZO!!

Cal posar en l’escrit:

NOM I COGNOMS, ORGANITZACIÓ / RESPONSABILITAT, DNI i SIGNATURA

Fax de solidaritat al sindicat (CGT) 972 23 19

Fax de protesta a l’empresa (EULEN SA) 972 10 45 63

Fax de protesta a l’atenció de Carles Puigdemont (Alcalde de Girona) Fax: 972 41 90 48

Fax de protesta al centre de treball CEIP Bruguera 972 21 12 76

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid