29-S: Concentració a Reus - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

29-S: Concentració a Reus
20h. Plaça Mercadal
diumenge 25 de setembre de 2011 / Comunicats / Visites: 1594
Menéame

29-S Jornada de lluita: Concentració-cassolada a Reus, 20 h. Plaça Mercadal

Contra la crisi i les retallades laborals i socials, tornem al carrer!

Fem sentir la nostra veu!

Convoca: Assemblea Popular de Reus

>>> Comunicat:

29-S. La lluita és al carrer. Cap a la Vaga General.

Contra les retallades laborals i socials, defensem els nostres drets

Ara fa un any es va portar a terme una vaga general contra la reforma laboral i amb l’objectiu d’aturar les mesures neoliberals que dictaven les institucions capitalistes, i que tant el govern espanyol com el català, amb el suport dels respectius parlaments, aplicaven submisament. Aquestes mesures van ser un atac més als drets de tots els treballadors i treballadores, generant més riquesa als qui han provocat la “crisi”, la banca, el capital financer i la patronal. Ara, un any després, estem encara pitjor: més atur, més retallades en sanitat, educació i serveis socials, més precarietat, més pobresa, més exclusió social, més desnonaments,... mentre es mantenen els privilegis de banquers, polítics, empresaris i els sectors socials més adinerats.

Amb l’aprofundiment de les retallades, reformes i atacs contra els i les treballadores al llarg dels últims mesos, que contrasta amb la manca de voluntat de donar una resposta real i necessària a aquests atacs per part del sindicalisme institucionalitzat, ens reafirmem en el convenciment que ha arribat el moment de sortir junts al carrer a dir prou!, posant en marxa el procés cap a una vaga general amb capacitat de d’enfrontar-nos a l’actual ofensiva capitalista i avançar en la conquesta de nous drets socials.

Per això cridem a una jornada de mobilització per aquest 29 setembre sota el lema "La lluita és al carrer - Cap a la Vaga General" a la qual convidem de manera oberta a participar a totes aquelles organitzacions, col·lectius i moviments socials que vulguin fer seva aquesta convocatòria trencant amb la política de pacte social i desmobilització de CCOO i UGT, i mobilitzant-nos amb a qui des de les places i les assemblees populars reclamen una democràcia real.

La jornada del 29-S és el primer pas d’un calendari de mobilitzacions que tindrà la seva continuïtat en la jornada internacional de lluita del 15 d’octubre, en la qual tenim previst participar organitzant una manifestació a Reus, i en les mobilitzacions que s’estan preparant per al mes de novembre, amb la finalitat de centrar la lluita en les reivindicacions del repartiment del treball i de la riquesa i en la defensa dels serveis públics i els drets socials, des de la perspectiva d’un canvi radical del sistema econòmic. Donem suport així mateix a les mobilitzacions en defensa de l’educació, sanitat i d’altres serveis públics que s’estan convocant per tota Catalunya.

Considerem imprescindible que la mobilització sigui continuada i sostinguda en el temps per a exigir junts i el més unitàriament el següent:

1- Defensa dels serveis públics (ensenyament, sanitat, transports,…) i la nostra oposició a les retallades, les privatitzacions i externalitzacions.

2- No pagar el deute i que la banca i els sectors estratègics siguin un sector públic.

3- Derogació de les reformes laborals i de les pensions que han retallat drets.

4- Redistribució de la riquesa i repartiment del treball, per a crear ocupació digna per a tots i mentrestant garantir un ingrés adequat a totes les persones desocupades.

5- Paralitzar els desnonaments i garantir l’habitatge de lloguer a preus accessibles per a tots i totes.

La lluita està en el carrer i en els llocs de treball, en defensa dels nostres drets.

Convoca: Assemblea Popular de Reus

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell 29-S Reus
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  9. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  10. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid