La seva postura és usura - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La seva postura és usura
Vaga per la negociació del conveni a Saint-Gobain Cristalería de L’Arboç
dilluns 20 de juny de 2011 / La CGT i la seva actuació sindical / Visites: 1112
Menéame

Des de la Secció Sindical de CGT a Saint-Gobain Cristalleria S.L. informen que donat el bloqueig en les negociacions del Conveni Col·lectiu, el qual regula les condicions laborals d’uns 1000 treballadores i treballadors, les Organitzacions sindicals presents en la Taula Negociadora, (CGT, CCOO i UGT) han convocat les aturades acordades en les diferents Assemblees. Les aturades estan convocades per a tots els centres de l’Estat Espanyol, Madrid (oficines generals), Avilés (Astúries), Renedo (Cantàbria), Azuqueca (Guadalajara) i L’Arboç (Tarragona).

Des d’aquesta Secció Sindical i de bon principi, venim observant que es fa molt difícil arribar a un mínim d’enteniment amb la representació de l’empresa, entenem que la intenció d’aquesta és dilatar el màxim possible la negociació per pura i fosca estratègia.

D’altra banda manifestar que algunes de les noves incorporacions de la representació de la Direcció, apunten molt alt en el seu particular “deu” i “mèrits” en la present negociació en contra de la Representació Social i per descomptat volent passant factura als treballadors i treballadores de Saint-Gobain Cristalleria S.L. en el Conveni Col·lectiu.

Per què anomenar-lo usura?

Perquè mentre veiem que el compte de resultats de la Saint-Gobain Cristalleria S.L. i de la Companyia en general va en augment, és a dir que de crisi res de res i en els seus comptes ni es veuen ni es preveuen, volen que la “crisi” que ells veuen i que és la d’uns altres, pretenen aplicar-la als seus treballadors i treballadores de la següent manera:

- Pretenen que els treballadors i treballadores assumim que la pujada salarial vagi lligada directament als resultats d’explotació, Qui maneja aquestes dades? L’empresa.

- Fer desaparèixer el Contracte de Relleu, perquè directament minvin les plantilles i els treballadors i treballadores hagin d’assumir cada vegada més càrregues de treball, com venim ja sofrint sense cap tipus d’augment en les nostres categories i per tant en les nostres retribucions.

- Subcontractar de forma salvatge tot el que pugui, precaritzant l’ocupació en els nostres centres, que com estem advertint no ofereix cap tipus de garantia quant a salaris, calendaris, estabilitat en l’ocupació, seguretat etc…

Amb aquests punts com a premissa parteix l’empresa a l’hora d’entrar a valorar les propostes traslladades des de la Representació Social, tan sols porten al fet que els seus beneficis siguin nostra ruïna i perpetuant la nostra pèrdua contínua de poder adquisitiu.

Crítica és la situació i entenem que cal donar-li una sortida al tema, amb les mesures que creiem més convenients i sempre tenint en compte que el temps juga en la nostra contra. Per això i tal com es va acordar en les diferents Assemblees de Centre s’ha procedit a convocar aturades de:

Quatre hores per als dies 25,27,28 i 29 de juny. Aquestes es duran a terme en l’inici de tots els torns, en totes i cadascuna de les modalitats de Calendari.

Cal assenyalar que el grau de conflictivitat es deu traslladar a tots i cadascun dels àmbits i que cadascú se cenyeixi estrictament al seu Calendari Laboral, ja que això ens farà més forts i avançarem de forma directa cap als nostres interessos.

PER UN CONVENI DIGNE, LLUITA AMB DIGNITAT!!

SALUT

Secció Sindical CGT Sanit Gobain Cristaleria SL de L’Arboç

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid