Manifestació contra la llei d'estrangeria a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Manifestació contra la llei d’estrangeria a Barcelona
divendres 26 de gener de 2007 / Notícies / Visites: 5344
Menéame

Deroguem la Llei de la Mort.

Manifestació dissabte 27 de gener a les 17:00 a Plaça Universitat

Tots els analistes s’han posat d’acord: l’economia espanyola ha crescut el 2006 i ho ha fet en gran mesura gràcies als immigrants. Això pel que fa a l’anàlisi. En la pràctica, però, ningú no dóna les gràcies als immigrants. Ans al contrari; allò que reben són sobre tot desgràcies.

Mirem, si no, la sort (més aviat, dissort) dels que intenten arribar a l’Estat espanyol des de diferents punts d’Àfrica. Davant el creixent desplegament de sofisticats sistemes de detecció i de vaixells d’intercepció, les persones que fugen de la misèria o la guerra es veuen obligades a cercar rutes cada cop més llargues, tortuoses i perilloses amb embarcacions més que precàries..

El resultat? Centenars de morts, ofegats, de fred, de fam o de set. Sota l’enganyós lema de combatre “la immigració il·legal”, a qui realment està combatent el govern espanyol, amb els seus aliats europeus, són els immigrants de carn i ossos. I és un combat mortal on totes les armes estan en mans d’un sol bàndol.

Aquesta és una de les conseqüències més nefastes de la Llei d’Estrangeria, però n’hi ha d’altres. Molts dels que aconsegueixen arribar, són deportats. Molts més són confinats en centres d’internament d’on surten amb una ordre d’expulsió que els condemna a un estatus que no els permet ni treballar ni regularitzar- se.

Una de les poques portes entreobertes, la dita de l’arrelament, exigeix tants requisits, incloent-hi proves de tres anys d’estada clandestina, que sembla una enganyifa. Pràcticament totes les vies estan tancades.

Per una altra banda, les persones que sí han pogut obtenir un permís viuen amb l’ai al cor, ja que les renovacions poden demorar fins a un any (quan la mateixa llei posa un límit de tres mesos) i, essent lligats a un contracte de treball, no són garantides. Moltes persones “regularitzades” en el procés de “normalització” del 2005 ara tornen a quedar “irregularitzades” , especialment a Barcelona, on l’administració posa més traves que en altres llocs.

I què dir de l’escàndol democràtic que suposa el fet que un 12 per cent de la població de Catalunya no té dret a vot? O que l’assetjament policíac i les expulsions no cessen.

Per tot això (i més) et convidem a manifestar el teu rebuig de la Llei d’Estrangeria, la Llei de la Mort,

dissabte, 27 de gener del 2007
a les 5 de la tarda
a Plaça Universitat, Barcelona

Convoquen: Assemblea per a la Regularització Sense Condicions, Associació Papers i Drets per a Tothom i altres col.lectius

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  4. Campanya Aturem la Invasió
  5. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  6. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid