Curs de formació sobre Riscos Elèctrics el 6 d'abril a Cornellà - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Curs de formació sobre Riscos Elèctrics el 6 d’abril a Cornellà
dilluns 21 de març de 2011 / Cursos de formació / Visites: 4155
Menéame

El dimecres 6 d’abril del 2011, es portarà a terme en els locals de la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT (Carretera d’Esplugues 46) un curs de formació sobre riscos elèctrics en els següents horaris:

Matí: de 9:00 hores a 13:00 hores

Tarda: de 16:00 hores a 20:00 hores

El curs està programat per a formar tant a Delegats i Delegades com afiliades i afiliats interessats a ampliar els seus coneixements en matèria de Salut Laboral.

L’objectiu del curs és conèixer en profunditat tècnicament el que suposen els riscos elèctrics i poder detectar les anomalies per a realitzar actuacions preventives referent a això.

El tema a tractar interessa també a aquelles persones que desitgin ampliar coneixements en temes elèctrics. La informació tractada us serà molt útil per als que a posterior desitgin ampliar coneixements o treure’s una titulació específica homologada en centres públics.

Les i els interessats poden inscriure’s al curs, detallant l’horari en el qual assistiran (matí o tarda) trucant al telèfon de la Federació 93 377 91 63 o a través de la següent adreça de correu electrònic: saludlaboralcgtbaix@gmail.com

Julio Prieto, Secretari de Salut Laboral i Medi Ambient CGT Baix Llobregat

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid