Conferència de delegats/des de CGT del Camp de Tarragona i acte públic sobre el futur de les pensions - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Conferència de delegats/des de CGT del Camp de Tarragona i acte públic sobre el futur de les pensions
20 d’octubre a les 9:30 hores, al Centre Cívic de Torreforta - Tarragona. A les 18:30 h. xerrada a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona.
divendres 15 d'octubre de 2010 / Cursos de formació / Visites: 6281
Menéame

Conferència de Delegats i Delegades:

El futur de les pensions, una altra amenaça als treballadors i treballadores.

Desmuntem els seus arguments sobre el suposat dèficit de l’actual sistema de pensions.

Dimecres 20 d’octubre a les 9:30 hores, al Centre Cívic de Torreforta - Tarragona

Intervindran:

Miren Etxezarreta (Seminari d’Economia Crítica Taifa i catedràtica d’Economia de la UAB)

Bruno Valtueña, Secretari General CGT Catalunya

Us remarquem la importància d’aquesta conferència, donada la situació actual i un cop s’ha dut terme la vaga general, ja que continuaran les retallades dels nostres drets i dels nostres sous.

Amb aquesta conferència tindrem una oportunitat de conèixer millor el que està passant i pot passar, en concret en el tema de les pensions.

Inclourem un debat sobre el tema i les valoracions de la vaga del 29-S.

És important l’assistència de les delegades i delegats de la CGT. Òbviament, l’acte està obert també a tots els afiliats i afiliades que tinguin possibilitat de venir.

El mateix dia 20, a les 18:30 h. a l’Ajuntament de Tarragona, la Miren Etxezarreta farà una altra conferència oberta a tothom, organitzada també per la Federació Intercomarcal de Tarragona de la CGT conjuntament amb l’Ateneu Llibertari Alomà.

>>> Miren Etxezarreta, a més d’una excel·lent comunicadora, és una de les principals impulsores de l’economia crítica, amb un discurs clar, precís i contundent contra l’actual sistema econòmic, del qual n’estem patint les conseqüències a diari. Experta en el tema de les pensions, és una de les autores del llibre "Qué pensiones, qué futuro. El Estado del Bienestar en el siglo XXI" (Editorial Icària, 2010, més info a http://www.icarialibreria.com/product_info.php/products_id/3203), la lectura del qual us recomanem per ampliar informació i coneixements sobre el tema de les pensions i els drets socials.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid