LA CGT CRITICA LES POLÍTIQUES ANTISOCIALS DE MULTINACIONALS AUTOMOBILÍSTIQUES A CATALUNYA I ANDALUSIA - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

LA CGT CRITICA LES POLÍTIQUES ANTISOCIALS DE MULTINACIONALS AUTOMOBILÍSTIQUES A CATALUNYA I ANDALUSIA
COMUNICAT DE LA COORDINADORA DE L’AUTOMÒBIL DE CGT
dijous 12 d'abril de 2007 / Comunicats / Visites: 4440
Menéame

Davant les situacions de greu conflicte que viuen actualment els treballadors i treballadores de les empreses Delphi-Puerto Real, SAS-Abrera i Copo Ferher, la Coordinadora de l’Automòbil de la Federació Siderometalúrgica estatal de la CGT, manifesta:

- El nostre rebuig a les polítiques antisocials que porten a terme les multinacionals i especialment a les actuacions salvatges empreses per Delphi, SAS i Copo Ferher, amb l’ajuda de SEAT-VW, contra les plantilles d’aquestes empreses.
- L’exigència a les Administracions i Governs de la Junta d’Andalusia i de la Generalitat de Catalunya, així com al Govern estatal, perquè actuï a favor de les plantilles i garanteixi els llocs de treball a persones que han sofert actuacions empresarials properes al delicte penal i per descomptat fora de tota norma laboral i social.
- La nostra solidaritat amb les plantilles afectades, tant en Delphi, com en SAS i Copo Ferher. I la nostra disposició a col·laborar en aquelles accions i suport sindical que acordem amb les plantilles.

Les contínues reculades que vivim els treballadors i en concret el sector de l’Automobil i amb augments constant de flexibilitat i mesures per a la destrucció d’ocupació (subcontractació, acomiadaments...), així com les pèrdues de condicions econòmiques i laborals, està duent a una part de la població treballadora a pensar que aquesta situació no té remei i no es pot canviar.

Des de la CGT seguim cridant a la resistència i a la solidaritat entre treballadors de les empreses en lluita com única manera sindical de parar els peus a aquesta situació absurda per la qual es pretén que assumim la constant deterioració laboral i social, amb sous i condicions de misèria.

Per això, la CGT i des d’aquesta Coordinadora de l’Automòbil, cridem a trencar aquesta resignació. Podem canviar aquesta situació. I ho podem fer deixant d’acceptar que els salaris han de ser baixos perquè si no les empreses s’enfonsen o que hem de treballar més i en pitjors condicions perquè si no es deslocalitza el nostre lloc de treball. La gran quantitat d’empreses en les quals s’han anat rebaixant les condicions en els últims anys, per acords dels sindicats majoritaris, i posteriorment han tancat igualment, proven que tot això és una gran mentida per a baixar-nos igualment les condicions dintre o fora de les nostres empreses. La lluita i la defensa conseqüent dels nostres drets i reivindicacions ens permetrà canviar la vida i els llocs de treball de tots i totes.

Coordinadora de l’Automòbil de CGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  4. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  5. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  6. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  7. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid