Es porta a terme a Ruesta una trobada de joves de CGT - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Es porta a terme a Ruesta una trobada de joves de CGT
dilluns 7 de desembre de 2009 / La CGT i la seva Acció Social / Visites: 8755
Menéame

Els dies 4, 5 i 6 de desembre de 2009 a Ruesta es va celebrar la primera trobada de Joves Anarcosindicalistes, amb 21 assistents corresponents a les següents delegacions: Benidorm, Valladolid, València, Barcelona, León, Alacant, Aranda de Duero, Tenerife, la secretaria d’acció social i la secretaria de comunicació del confederal, i la coordinació de Ruesta.

Inicialment es tracta de l’estructura i organització de la comissió confederal de joves, la proposta consisteix en la creació d’una xarxa de persones i agrupacions vinculades a CGT, que adopta el nom de Joves Anarcosindicalistes-CGT, formada per les assemblees de joves de les diferents federacions locals integrats en les secretàries d’acció social confederal i local respectivament.

Decideixen estar coordinats via mail per mitjà d’un/a coordinador/a triats en cada trobada que tindrà almenys una periodicitat anual.

Es van obrir diferents propostes d’actuació i línies de treball a debatre i valorar en les diferents assemblees de joves com habitatge, educació, model d’autogestió, finançament, formes de difusió utilitzant xarxes socials, adreces de correu, publicacions confederals, i altres possibles mitjans.

També es va aprovar la creació d’un logotip en un futur pròxim i diferents formes de difondre els nostres objectius, així com cartelleria, comunicats, pamflets…

Els Joves Anarcosindicalistes-CGT es fan un forat en la lluita social i sindical per a la proclamació de la societat llibertària.

Agraïm els esforços i col·laboració per part de l’organització.

Contacte: Comision-jovenes@cgt.org.es

Joves Anarcosindicalistes-CGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid