Circular Informativa Número 03 - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Circular Informativa Número 03
IX Congrés de la CGT de Catalunya
dimarts 6 d'octubre de 2009 / Notícies / Visites: 3234
Menéame

A TOTS ELS SINDICATS DE LA CGT DE CATALUNYA.

TEMA: IX CONGRÉS DE LA CGT DE CATALUNYA.

CIRCULAR INFORMATIVA NÚMERO 03

INFORMACIÓ A LA PLENÀRIA ORDINÀRIA DEL 07 D’OCTUBRE DE 2009

La Comissió Organitzadora del IX Congrés de la CGT de Catalunya està elaborant el Quadern de Ponències amb les diferents aportacions que es van rebre per part de l’afiliació. S’han inclòs 5 ponències per el Punt 4. Acció Sindical, 4 per al Punt 5. Acció Social i 4 per el Punt.6 Estatuts. S’ha decidit excloure temporalment una Ponència, i s’ha demanat al company que rectifiqui el redactat, degut a que hi ha afirmacions difícilment demostrables i una falta de respecte envers alguns companys i envers la Organització. El termini per presentar aquesta modificació és fins el 07 d’octubre de 2009. El dia 10 d’octubre s’enviarà el Quadern de Ponències en format electrònic als Sindicats, i durant les properes setmanes s’enviaran les còpies impreses.

Les gestions per reservar un espai adient per a la celebració del Congrés estan força avançades, i només falta acabar de concretar el lloc en funció de la disponibilitat, espai i preu de les diferents possibilitats.

Durant els mesos previs al Congrés s’enviarà una relació de possibles allotjaments per a les delegacions, i es faran reserves segons les peticions dels Sindicats.

Animem als Sindicats a que ens enviïn propostes amb el lema i la llista d’Organitzacions invitades al Congrés, per poder ser escollides en les següents Plenàries Confederals.

Barcelona, 05 d’octubre de 2009.

Comissió Organitzadora.
IX Congrés de la CGT de Catalunya.
Lleida 5, 6 i 7 de febrer de 2010.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid