CGT- Manifestació 1 de maig a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT- Manifestació 1 de maig a Barcelona
a les 11.30 del matí
dijous 23 d'abril de 2009 / Notícies / Visites: 4745
Menéame

Manifestació a les 11.30 a Barcelona

Inici Via Laietana / Plaça del Angel

al costat del metro Jaume I de la línia 4.

Adjuntem el manifest de la Federació Local de Barcelona per aquest 1r de Maig.

MANIFEST DEL SECRETARIAT PERMANENT DE LA CGT DE BARCELONA PER AL 1 DE MAIG DE 2009

La CGT sortirà de nou als carrers de Barcelona el 1r de maig. Com organització anarcosindicalista recordarem l’assassinat a Chicago, en 1886, dels treballadors anarquistes que van ser penjats per l’Estat en el seu intent de fer callar a la classe treballadora que reivindicava la jornada de 8 hores, entre altres millores laborals. Anys més tard se’ls va rehabilitar el seu nom i es va reconèixer que eren innocents.

La societat actual ens demostra que queda molt camí per recórrer cap a la justícia, la igualtat i la llibertat. Segueix havent-hi explotats i explotadors, molt rics i molt pobres i la llibertat es veu retallada en la nostra ciutat amb les normatives cíviques dels diferents ajuntaments que escudant-se en la neteja de les ciutats coarten l’expressió de qualsevol moviment que no està sota el mantell del poder. Per a aquest la dissidència és ja delinqüència i així tracten als qui alcen la veu. Recordem les agressions dels Mossos d’Esquadra a estudiants, treballadors, ciutadans i periodistes en els últims mesos.

La CGT s’aixeca i protesta davant l’augment de les injustícies i imposicions, no es deixa trepitjar, i no acceptem la criminalització i intimidació amb les quals últimament ens regala el Conseller ecopijocomunista i el seu braç armat.

La CGT sortirem al carrer a plantejar una alternativa a la reestructuració que el capital ha decidit aplicar, amb el nom de CRISI, per a salvaguardar els seus grans beneficis; una alternativa per l’autogestió i un canvi social. Si volem garantir el nostre futur hem de provocar un canvi en l’estructura organitzativa de la societat i en les persones, que ens dugui mes allà de l’egoisme individualista i el consumisme-compulsiu per a crear una societat d’iguals i col·lectiva.

La CGT proposem prendre en les nostres mans el timó de la societat i no confiar-lo als polítics que no han tingut cap escrúpol a injectar diners als bancs i a socialitzar les pèrdues empresarials mentre continuen privatitzant els beneficis que obté el capital. Els mateixos que han creat el problema no el solucionaran. A aquesta societat ja se li han posat molts pegats, i sempre hi haurà una crisi més. Ja toca cimentar un món nou, millor que l’actual. Ens posem a això, val la pena i ara és més necessari que mai.

Secretariat Permanent de la FL de Sindicats de Barcelona de la CGT

MANIFESTACIÓ DE LA CGT A BARCELONA, 1 DE MAIG A LES 11’30 HORES, VIA LAIETANA/PLAÇA DELS ANGELS (ALS LOCALS SINDICALS)

El recorregut serà: Via Laietana/Plaça dels Àngels (metro Jaume I), Plaça Sant Jaume, C/ Ferran, Rambles, Passeig Colom i parlaments en les escales de l’Oficina Principal de Correus de Via Laietana/Plaça Antonio López.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
cartell BCN
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid