El Rector de la universitat Pompeu Fabra (UPF) criminalitza al moviment okupa i a la CGT - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

El Rector de la universitat Pompeu Fabra (UPF) criminalitza al moviment okupa i a la CGT
Josep Joan Moreso, rector de la UPF, qualifica a la CGT de minoria intolerant.
dijous 26 de març de 2009 / Notícies / Visites: 3923
Menéame

LA CGT DE BARCELONA DAVANT LES DECLARACIONS DEL RECTOR DE LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF) ON ES FA REFERÈNCIA AL SINDICAT

La CGT de Barcelona, davant les declaracions efectuades pel rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Josep Joan Moreso a TV3 aquest dijous 26 de març, en el programa de Josep Cuni, on se’ns diu que formem part d’unes “minories intolerants” volem puntualitzar:

La CGT té afiliats en les Universitats, entre els professors, el personal no docent i també entre els estudiants. Per tant els afiliats de la CGT estan implicats des del principi en les mobilitzacions contra la nova reforma Universitària (aplicació del Pla Bolonya) i així ho hem fet públic.

La CGT com organització donem suport a la lluita contra l’aplicació des dels rectors i claustres universitaris del Pla Bolonya. Des de l’inici de les mobilitzacions contra el Pla Bolonya, el crit unànime dels estudiants, professors i personal no docent ha estat la falta de negociació i diàleg per part dels gestors universitaris, per tant qui estan aplicant mètodes d’imposició en lloc de buscar consensos són els rectors.

Sobre l’acusació a la CGT de pertànyer a les “minories intolerants”, aquesta és la típica acusació que se sol utilitzar per a no reconèixer que les coses no s’estan fent bé, a més de no assumir la seva pròpia responsabilitat en tot aquest procés.

Els rectors sí que se’ls pot considerar que pertanyen a aquesta minoria selecta de persones que estan tan prop de la perfecció que s’acaben convertint en intolerants, no sentint la necessitat ni de negociar ni d’explicar el que fan i com ho fan.

Ens agradaria que els rectors utilitzessin la mateixa energia per a defensar als que l’altre dia van ser apallissats brutalment per la policia, després del desallotjament de la Universitat.

La CGT, com organització sindical i social, participem en les mobilitzacions que considerem justes i estem oberts al debat amb qualsevol dels rectors que tant parlen de diàleg però que a l’hora de la veritat acaben prenent el camí de l’autoritarisme.

Veure vídeo de les declaracions en el Mati de TV3 a partir del minut 6’25:

www.tv3.cat/videos/1117149

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid