La lletra amb sang entra? Comunicat de l'assemblea de PDI i PAS (UAB) davant la carnisseria portada a terme pels mossos d'esquadra contra els estudiants a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La lletra amb sang entra? Comunicat de l’assemblea de PDI i PAS (UAB) davant la carnisseria portada a terme pels mossos d’esquadra contra els estudiants a Barcelona
divendres 20 de març de 2009 / Comunicats / Visites: 3388
Menéame

Els PDI i PAS de la Universitat Autònoma, alguns d’ells encara adolorits pel salvatgisme policial, reaccionen contra l’escalada d’abús de poder i el terrorisme d’estat utilitzat el 18 de març contra els estudiants.

Aquest dimecres 18 de març diverses manifestacions universitàries van ser brutalment reprimides per unitats antiavalots dels Mossos d’Esquadra. Arrel de la informació de que disposem actualment, sabem que membres de la comunitat universitària de la UAB, estudiants, PAS i professorat de diverses facultats, han resultat ferits i han hagut de rebre assistència mèdica.

Davant de tot això, ens preguntem:

1.- Com afrontaran les autoritats acadèmiques de la UAB aquests fets?

2.- Volem tancar els debats polítics actualment oberts entorn el futur de la Universitat Pública mitjançant la repressió policial?

Igualment sol·licitem:

a- Que es faciliti informació a les persones ferides de les passes que han de seguir per tal d’obtenir l’empara de la UAB.

b- Un posicionament públic del Rectorat i el Consell de Govern de la nostra universitat respecte les actuacions policials del 18 de març.

c- Un compromís ferm i explícit de les autoritats acadèmiques de defensa de la llibertat d’expressió.

Assemblea del PDI i PAS de la UAB, a Bellaterra el 19 de març de 2009

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid