CGT IMPUGNA A TARRAGONA LES ELECCIONS SINDICALS A RENFE-OPERADORA - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT IMPUGNA A TARRAGONA LES ELECCIONS SINDICALS A RENFE-OPERADORA
dilluns 26 de febrer de 2007 / Notícies / Visites: 4000
Menéame

La Direcció de RENFE-Operadora ha decidit prendre partit en el procés d’eleccions sindicals que està tenint lloc, a nivell estatal, en aquesta Entitat Pública Empresarial, vulnerant la neutralitat que hauria de mantenir. Ha iniciat una campanya de discriminació contra la CGT, afavorint de forma evident a les altres opcions que concorren a les eleccions. En concret, ha lliurat a CGT, per a la realització de la campanya electoral, un nombre de paperetes inferior al que ha aportat a altres sindicats, quantitat que ni tan sols arriba a equivaler a la meitat del cens electoral, i que en primera instància era de la sisena part del cens electoral.

La Direcció de RENFE-Operadora afegix d’aquesta manera a la seva dolenta gestió empresarial, una pràctica discriminatòria impròpia d’uns gestors públics que haurien d’esforçar-se per mantenir-se dintre de la legalitat. No obstant això, han optat per la vulneració de la llibertat sindical i del dret de participació col·lectiva dels treballadors.

En els 26 anys que CGT duu formant part del Comitè General d’Empresa de RENFE, mai havíem vist una situació de discriminació tan evident, ni tan sols en els primers anys, a pesar dels intents permanents de la Direcció d’atacar a la CGT juntament amb una obstinació clara d’afavorir a opcions sindicals més dòcils. Enfront d’aquesta actuació absolutament impròpia, que pretén posar traves a la nostra participació en la campanya electoral, hem presentat Impugnacions al procés electoral en la província de Tarragona, i anem a actuar sindical i judicialment contra les arbitrarietats que estan tenint lloc en el procés electoral, fins que es donin les condicions objectives necessàries perquè el procés es desenvolupi conforme a la llei.

Possiblement sigui l’origen sindical de diversos membres de la Direcció de RENFE-Operadora el que els duu a prendre partit i actuar de forma tan poc neutral; tal vegada aquest mateix origen polític expliqui la ineficiència de la seva gestió. Des de CGT no cessarem en l’obstinació de defensar un ferrocarril públic, social, segur i sostenible, i seguirem denunciant a l’opinió publica i als usuaris del ferrocarril totes les situacions que puguin repercutir en detriment de la qualitat i seguretat d’aquest transport.

Sindicat Federal Ferroviari-CGT
Secció Sindical de Tarragona

22 de febrer de 2007.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid