ATURADA TOTAL DELS AUTOBUSOS DE BARCELONA - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

ATURADA TOTAL DELS AUTOBUSOS DE BARCELONA
dijous 15 de febrer de 2007 / Comunicats / Visites: 6071
Menéame

ÈXIT DE L’ATURADA CONVOCADA

Des de les 10 del matí fins a les 2 de la vesprada de avui, no han circulat per la ciutat de Barcelona el 95% dels 1.000 autobusos de què disposa TMB.

Foto: Antonio Aranda

A les 11.30 hores, uns 800 conductors d’autobusos s’han concentrat en la Plaça de Catalunya, d’on han partit cap a l’Ajuntament de Barcelona portant una pancarta en què es podia llegir “VOLEM SOLUCIONS – PROU D’AGRESSIONS”.

Els conductors dels autobusos de Barcelona estan cansats de la deixadesa de l’Ajuntament de Barcelona en relació a cura del transport públic.

Continuen denunciant que moltes de les agressions patides es deuen als conflictes que s’originen al no poder donar un bon servici a les milers de persones que diàriament utilitzen el servei d’autobús, a causa de diversos problemes com són la falta de carrils bus amb un ample major, parades amb barreres arquitectòniques, excés de temps d’espera en les parades, etc.

Foto: Antonio Aranda

Aquesta problemàtica també afecta els altres usuaris de la via pública, ja que aquesta no està adaptada a les mesures dels autobusos i ocasiona en molts casos problemes entre els uns i els altres vehicles.

També denuncien que no tinguen resposta per part de l’Ajuntament de Barcelona a la petició feta des de principis d’enguany per a reunir-se amb Ferrán Julià, Regidor de Movilitat.

Resum anterior nota:

Foto: Antonio Aranda

Recordem que l’aturada ha sigut convocat com a mesura de protesta contra les contínues agressions que estan patint els treballadors i treballadores d’autobusos quan exerceixen el seu treball.

Només durant l’any 2006 els conductors dels autobusos han patit quasi 40 agressions importants, quaranta companys i companyes han hagut d’anar a l’hospital per a ser tractats dels colps, talls, etc.

Cal recordar que incidents com que et posen una navaixa en el coll, no estan considerats com a agressió per l’empresa si no hi ha tall, a banda dels nombrosos casos d’insults, vexacions i amenaces que pateixen diàriament.

En el que va d’any, han sigut objecte de tres noves agressions, l’última dimarts passat 6 de febrer, el resultat del qual va ser que al conductor li van haver d’aplicar 6 punts de sutura en el cap, a més també van patir agressions algun dels passatgers.

Els treballadors i treballadores dels autobusos de Barcelona estan cansats del “passotisme” de la direcció de TMB, que incompleix els acords existents en matèria de prevenció de riscos laborals i de les agressions patides.

DEMÀ POTS SER TU L’AGREDIT

Veure en línia :
Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid