La CGT deplora la realització de la manifestació neonazi del 12 d'octubre a Tarragona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT deplora la realització de la manifestació neonazi del 12 d’octubre a Tarragona
Comunicat de la Federació Intercomarcal de Tarragona de la CGT
divendres 10 d'octubre de 2008 / Comunicats / Visites: 5326
Menéame

Malgrat l’amplia oposició ciutadana feta pública aquests dies a diferents nivells, la Subdelegació del Govern de Tarragona no ha retirat l’autorització per a la realització de la manifestació convocada pel grupuscle neonazi Alianza Nacional a Tarragona, simplement n’ha retallat durada i recorregut.

Lamentem que per sobre del rebuig general que ha despertat en la societat tarragonina la manifestació, s’hagi fet valer des de l’Administració estatal el dret constitucional de manifestació d’un partit “legal” que utilitza les “escletxes” de la democracia per als seus interessos propagandístics, un partit antidemocràtic i d’idees racistes, xenòfobes i totalitàries que, malgrat haver tret en les últimes eleccions generals la ridícula xifra de 103 vots a la “provincia” de Tarragona, està aconseguint aquests dies el ressó mediàtic que volia quan va decidir convocar aquesta manifestació a Tarragona, en l’intent de convertir la nostra demarcació en la punta de llança de la seva introducció a Catalunya.

Alianza Nacional és una organització clarament neonazi (i no se n’amaga), que en consonància amb aquesta ideologia, incita a l’odi i la violència contra totes aquelles persones amb ideologies, procedències i pràctiques de vida que no encaixen amb el seu projecte de societat autoritària i dictatorial. Cal remarcar en aquest sentit que militants d’AN han estat implicats en nombroses agressions, actes de violència, atacs a locals i fins i tot en assassinats (recordem el cas de l’assassinat del jove valencià Guillem Agulló). Quina “legalitat” (llei de partits) és aquesta que permet funcionar “legalment” organitzacions d’aquest tipus?

No podem més que deplorar que els carrers de Tarragona siguin escenari d’aquesta manifestació de caràcter feixista i de l’espanyolisme més ranci, esperem que les administracions local, autonòmica i estatal siguin conscients del risc que comporta una convocatòria d’aquestes característiques per a la seguretat i la integritat de les persones.

Fem també una crida a totes les persones que es consideren antifeixistes a no caure en cap tipus de provocació, que només serviria al interessos d’AN per continuar fent-se passar per unes pobres víctimes i els ajudaria a seguir cobrint-se amb la pell de corder amb la qual intenten camuflar la seva veritable cara.

Des de la CGT, com sempre hem fet, seguirem lluitant per la llibertat i contra el feixisme.

Federació Intercomarcal de Tarragona de la CGT

Divendres 10 d’octubre de 2008

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid