Funcionament de l'Acció Social dins la CGT - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Funcionament de l’Acció Social dins la CGT
dilluns 1 de gener de 2007 / La CGT i la seva Acció Social / Visites: 2920
Menéame

La CGT s’ha de dotar d’una secretaria àgil, una secretaria amb un nom que actuï com a coordinadora i un grup de treball al darrera. El conjunt de persones que formin la secretaria d’acció social s’han de constituir en el nexe que uneixi totes les federacions per una major coordinació i en l’impuls d’algunes campanyes d’abast nacional que siguin assumides per cada federació i ens donin una imatge més homogènia, clara i contundent.

La Secretaria d’Acció Social, tal i com es pertinent en una Secretaria Col•legiada, hauria de ser la portaveu i la coordinadora o dinamitzadora del grup de treball, l’acció social s’hauria de decidir entre tot el grup de treball i les diferents secretaries d’acció social de les federacions o sindicats de la CGT de Catalunya.

Entenem que, continuant amb la idea de l’anterior secretari d’acció social, s’han de realitzar reunions de coordinació periòdiques i s’han d’establir canals per saber cadascú que estem fent en les respectives localitats.

Cal repensar el nostre sindicat i sobre tot el tipus d’estructura sobre el que s’organitza si volem que continuï com una eina àgil i útil per a la transformació social, això passa inexorablement per tirar endavant els acords de l’organització sense censura, per tornar a donar a l’acció social el pes que li pertoca i per teixir, fomentar i enfortir els llaços que ens uneixen amb aquells que creuen i lluiten per una societat millor.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid